Maky Moguilevsky, despre presupusa împăcare cu Juan Soler. Ce i-a sfătuit actrița atât pe fani, cât și pe jurnaliști

Publicat pe 15.05.2022 la 21:00 Actualizat pe 14.05.2022 la 07:36

Maky Moguilevsky a vorbit pentru prima oară despre presupusa împăcare cu Juan Soler. Actrița le-a oferit fanilor un sfat și a făcut dezvăluiri inedite despre fostul ei soț.

Juan Soler și Maky sunt îmbrățișați și zâmbesc

Maky și Juan Soler în New York. 13 august 2003

Getty Images

Maky Moguilevsky și Juan Soler au format un cuplu solid timp de 15 ani de zile. De-a lungul timpului, fanii și colegii de pe platourile de filmare le-au apreciat relația de iubire consolidată pe încredere și efortă. Cu toate acestea, în 2018, cei doi și-au anunțat divorțul care a surprins pe toată lumea.

Deși au trecut aproape 4 ani de la separare, fanii încă mai speră la o reconciliere între cei doi foști parteneri.

Maky Moguilevsky, despre presupusa împăcare cu Juan Soler

Astfel, cele mai recente zvonuri apărute în presă spun că Maky Moguilevsky și Juan Soler și-au mai dat o șansă după foarte multă vreme. La finalul lunii februarie, au apărut mai multe fotografii cu cei doi, iar jurnaliștii și fanii nu au putut să nu se întrebe dacă mai există speranță după divorț.

Maky Moguilevsky a făcut astfel primele declarații în legătură cu relația pe care o are în prezent cu Juan Soler, tatăl celor două fetițe ale sale, Mia și Azul. La doar câteva zile de apariția zvonurilor, celebra prezentatoare a mărturisit că între ea și fostul ei soț nu există niciun interes romantic. Cu toate acestea, relația pe care o are la momentul actual cu Juan Soler este una de prietenie și susținere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De aceea, la momentul în care fotografiile cu cei doi au apărut în presă, Maky s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul lui Juan Soler. Ulterior, actrița a făcut primele declarații despre presupusa împăcare cu tatăl copiilor săi.

“Nu are nicio legătură una cu cealaltă, deja am vorbit despre asta. De ce nu v-am spune dacă ar fi așa? Avem o relație foarte bună și mi se pare cel mai normal lucru din lume. Suntem o familie și vom fi o familie întotdeauna.”, le-a mărturisit artista reporterilor din Mexic, conform Univision.com. Ulterior, Maxy a completat: “nu ar trebui să fie surprinzător, așa ar trebui să facem cu toții, să ne înțelegem bine.”

Cine este Maky Moguilevsky, fosta soție a lui Juan Soler

Maky Moguilevsky este cunoscută ca și Maky Soler după căsătoria cu celebrul Juan Soler în 2003. Cei doi au împreună doi copii, însă au decis de comun acord să divorțeze în anul 2018, după o relație de 15 ani. Vestea i-a uimit pe fanii din întreaga lume, însă relația lor a continuat în pace și liniște până în zilele noastre.

Actriță și prezentatoare, Maky Soler s-a născut pe 25 februarie 1974 în Buenos Aires, Argentina. Cu toate acestea, vedeta s-a mutat în Mexic pentru a-și îndeplini visul de a studia actoria. În anul 2000, Maki și-a făcut debutul pe micile ecrane în telenovela adolescentină “DKDA: Sueños de juventud” cu rolul “Sandra”. Este recunoscută în întreaga lume pentru rolul de antagonistă din telenovela “El juego de la vida”.

Pe 20 decembrie 2003, într-o ceremonie privată în Acapulco, Maki și Juan Soler și-au jurat iubire veșnică. Ulterior, atunci când a devenit mămică, vedeta și-a dedicat timpul creșterii fetițelor sale, Mia și Azul. La momentul respectiv, Maki mărturisea că are tot ceea ce și-ar putea dori din punct de vedere material și singura ei dorință este să-și petreacă timpul alături de copii. Actrița și-a anunțat întoarcerea în 2013, cu rolul din telenovela “Santa diabla”.

În articolul

Maky Moguilevsky, despre presupusa împăcare cu Juan Soler. Ce i-a sfătuit actrița atât pe fani, cât și pe jurnaliști

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x