Mama actriței Geraldine Bazán vorbește despre noul partener al fiicei sale. Ce spune în prezent în legătură cu Irina Baeva

Publicat pe 20.11.2023 la 13:49 Actualizat pe 20.11.2023 la 09:17

Rosalba Ortiz a mărturisit dacă în prezent a reușit să o ierte pe partenera lui Gabriel Soto. De asemenea, a precizat dacă într-adevăr Giovanni Medina este noul său ginere.

Geraldine Bazan poartă părul desprins

Mama actriței Geraldine Bazán vorbește despre noul partener al fiicei sale

Getty Images

Geraldine Bazán și Gabriel Soto au divorțat în 2018 în plin scandal. S-a zvonit atunci câ actorul ar fi avut o relație în afara căsniciei cu Irina Baeva. Din acel moment, mama actriței din Mexic a oferit nenumărate declarații împotriva antagonistei din Nadie como tu. În prezent, a explicat dacă a iertat-o pe aceasta pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Mama actriței Geraldine Bazán vorbește despre noul partener al fiicei sale

Într-un interviu oferit jurnalistei Berenice Ortiz, Rosalba Ortiz a chestionată în legătură cu participarea actriței din Rusia în opera de teatru Aventurera. A semnalat că nu ar merge niciodată să o vadă și de asemenea că astfel de oportunități ar trebui oferite și altor doritori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu am nicio opinie, într-adevăr. Mi-ar plăcea să se ofere astfel de oportunități, dar pentru actrițe din Mexic. Nu, pentru că tema abordată nu este pe placul meu, este un îndemn către delict acea operă de teatru.”, a spus aceasta, arată univision.com. Despre posibilitatea ca nepoata sa Elissa Marie să o vadă pe mama sa vitregă pe scenă, Rosalba Ortiz a menționat că acest lucru nu va fi luat în considerare.

Citește și: Geraldine Bazán vorbește despre beneficiile de a fi divorțată de Gabriel Soto. Declarațiile vedetei

“Nu, nu cred, este o temă foarte dificilă. Nu are vârsta necesară pentru a vedea astfel de opere.”, a spus mama vedetei. În fața nenumăratelor întrebări în legătură cu Irina Baeva, Rosalba Ortiz s-a enervat.

“Eu cred că această temă este deja răsuflată, altă întrebare care să nu aibă legătură cu acea persoană. Nu-mi pasă, nu mă mai întrebați de acea persoană. Săraca, pentru ceea ce a fost nevoită să treacă, însă pe primul loc este familia mea.”, a spus. În ciuda rugăminților mamei actriței, jurnaliștii au continuat cu întrebările despre Irina Baeva.

“Doar Dumnezeu iartă, acolo se vor vedea consecințele. Nu trăiesc aproape de ei, nu trăiesc cu ei, nimic. Nu mai întrebați de această temă. Nu mă mai întrebați de acea persoană, Dumnezeu s-o binecuvânteze, Dumnezeu să-i ofere ceea ce merită.”, a spus.

Geraldine Bazán este într-o relație cu Giovanni Medina?

În cadrul aceluiași interviu, mama vedetei a profitat de ocazie pentru a vorbi despre posibilia relație cu Giovanni Medina. Vizibil afectată, i-a rugat pe jurnaliști să nu mai ofere informații false despre actriță pe care au apropiat-o și de Lupillo Rivera.

“Nu circulă informația că nu este adevărat, că e falsă. Dacă Geraldine se vede cu cineva sau are o întâlnire, deja se spune că ar umbla cu ea. Nici Giovanni, nici Lupillo Rivera, nici altcineva nu este cu ea.”, a spus aceasta. Cât despre fostul partener al lui Ninel Conde, Rosalba Ortiz a menționat doar faptul că fiul său și nepoatele sale frecventează aceeași școală.

De aceea, i-a rugat pe jurnaliști ca pentru binele nepoatelor sale să nu mai inventeze lucruri ce nu sunt de fapt adevărate.

“Neg încă o dată. Giovanni Medina îi duce pe copii la aceeași școală, se întâlnesc în cadrul petrecerilor școlare și nimic mai mult. Nu dați curs acestei idei pentru că este falsă. Mie nu-mi place nimeni, nu-mi place niciun pretendent pentru fiica mea. Pentru fete, vă rog să nu mai circule astfel de vești.”, a transmis.

În articolul

Mama actriței Geraldine Bazán vorbește despre noul partener al fiicei sale. Ce spune în prezent în legătură cu Irina Baeva

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x