Mama actriței Sabine Moussier suferă de cancer. Actrița și-a anulat toate planurile pentru a-i fi alături

Publicat pe 31.03.2023 la 19:44 Actualizat pe 31.03.2023 la 20:17

Mama actriței Sabine Moussier suferă de cancer. Actrița și-a anulat toate planurile pentru a-i fi alături și a vedea care va fi deznodământul.

Sabina Moussier poartă o rochie neagră

Mama actriței Sabine Moussier suferă de cancer

Profimedia Images

Sabine Moussier trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere personal. Vedeta a aflat o veste mai puțin fericită în ceea ce o privește pe mama sa, femeia care i-a dat viață.

Mama actriței Sabine Moussier suferă de cancer

Celebra vedetă de telenovele urma să călătorească în Argentina la scurtă vreme după finalizarea filmărilor pentru Perdona nuestros pecados. Cu toate acestea, planurile i-au fost amânate din cauza unei vești mai puțin plăcute. După cum arată tvynovelas.com, mama actriței suferă de cancer, fiind astfel nevoită să aibă parte de un tratament dificil. De asemenea, pare a fi vorba și de o anumită operație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Planul meu era să plec în vacanță, dar acum este un pic mai complicat pentru că vor interveni în câteva săptămâni și așa că voi fi cu ea. Are cancer la cap și spate, e o situație delicată dar o înfruntă cu putere. O s-o sprijin pe mama mea și sunt și eu puternică. Sunt așa pentru că ea m-a învățat și aici suntem alături de ea.”, a dezvăluit vedeta de telenovele.

A fost în cadrul unei cine alături de colegii de platou în care Sabine Moussier a prezentat toate detaliile legate de boala mamei sale.

“A avut alte operații la cap și spate, dar n-a fost nevoită să aibă parte de chimioterapie, grație lui Dumnezeu. Sper că totul va fi bine pentru că Dumnezeu e mare și mama mea e bună, știu că va fi bine. Nu spun că iau totul într-o manieră pozitivă sau negativă, dar ea este o femeie puternică.”, a declarat aceasta. De asemenea, Sabine Moussier a reușit să treacă peste problemele din trecut și să se concentreze mai mult pe ceea ce se întâmplă în prezent. Neagă totuși că ar forma un cuplu și recunoaște că își dorește liniște și pace alături de copii și familie.

Viața amoroasă a faimoasei Sabine Moussier

Sabine Moussier a vorbit și despre propriile probleme de sănătate pe care a reuși să le depășească cu multă forță și optimism.

“Sunt o femeie bionică, am proteză. Mulțumită lui Dumnezeu merg cât de cât drept, deja sunt bine, durerile au trecut. Nu mai fac terapie, acum că se termină telenovela o să reiau exercițiile și să mă recupereze 100% pentru că mereu am fost o femeie activă căreia i-au plăcut dansurile, sportul și a trebuit să renunț la ele pentru o perioadă lungă de timp.”, a dezvăluit vedeta. În ceea ce privește relațiile amoroase, actrița nu a oferit prea multe detalii.

“Sunt liniștită, sunt singură, cu copiii mei cu mama mea, sunt fericită.”, a declarat Sabine Moussier. Secretul frumuseții sale constă în hidratarea intensă și a produselor care oferă fermitate pielii.

“Ridurile? Aici le am. Uneori folosesc unele creme care mă ajută un pic, dar nu-mi fură din naturalețe. Cred că fiecare rid este pentru că am învățat ceva. Trebuie să învățăm că suntem umani.”, a mai spus vedeta. Printre cele mai cunoscute telenovele în care a jucat se numără “Morir dos veces” cu Eduardo Palomo în 1996, “Rosalinda” cu Thalia în 1999, “La Madrastra” în 2005 cu Victoria Ruffo, “Entre el amor y el odio” cu Susana Gonzalez și Cesar Evora.

În articolul

Mama actriței Sabine Moussier suferă de cancer. Actrița și-a anulat toate planurile pentru a-i fi alături

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x