Mama faimoasei Maite Perroni vorbește despre data la care nepoțica sa urmează să vină pe lume. Familia așteaptă cu nerăbdare momentul

Publicat pe 03.05.2023 la 10:59 Actualizat pe 03.05.2023 la 11:39

Mama faimoasei Maite Perroni vorbește despre data la care nepoțica sa urmează să vină pe lume. Familia așteaptă cu nerăbdare momentul.

Maite Perroni poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Mama faimoasei Maite Perroni vorbește despre data la care nepoțica sa urmează să vină pe lume

Profimedia Images

Membra formației RBD și Andrés Tovar urmează să devină părinți în curând. Mama faimoasei Maite Perroni a oferit câteva detalii importante despre venirea pe lume a micuței. Este printre puținele dăți când aceasta apare în mediul online și vorbește despre un subiect atât de delicat pe plan personal.

Mama faimoasei Maite Perroni vorbește despre data la care nepoțica sa urmează să vină pe lume

A început numărătoarea inversă pentru interpretă și soțul său, asta pentru că vor deveni părinți pentru prima oară în curând. Este cea de-a treia nepoată pentru Maite Beorleguie, mama îndrăgitei Maite Perroni. Pe contul personal de Instagram, aceasta a publicat o fotografie emoționantă cu un text revelator.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cu fiecare zi ce trece mai este foarte puțin. A venit luna mai!”, a scris soacra lui Andrés Tovar, lăsând la iveală faptul că mai este extrem de puțin până când protagonista din Triada și Cuidado con el angel își va strânge în brațe copilul. Au urmat întrebări nenumărate, fiecare dintre fani fiind la fel de curios care va fi data exactă.

“Pe ce dată credeți că se va naște acest bebeluș mult așteptat?”, a întrebat o fană. Imediat a venit răspunsul: „Cred că prințesa se va naște între 9 și 15 mai.” Nu este pentru prima totuși când mama faimoasei Maite Perroni apare pe internet pentru a-și exprima bucuria în ceea ce privește venirea pe lume a micuței.

“Eu sunt cea mai fericită și te aștept cu nerăbdare pentru că vreau să te răsfăț, să te iubesc și să-ți mimez mișcările.”, a spus aceasta. Bebelușul pe care îl așteaptă Maite Perroni este fructul iubirii cu Andrés Tovar. Cei doi s-au căsătorit pe 9 octombrie 2022 într-o ceremonie ce a avut loc în Valle de Bravo, Mexic. În cadrul evenimentului au participat și membrii trupei RBD: Anahi, Christopher Uckermann și Christian Chavez.

Maite Perroni a organizat un baby shower în așteptarea micuței sale

Vedeta și Andres Tovar urmează să devină părinți pentru prima oară. Cu această ocazie au organizat un adevărat baby shower, iar primele imagini au apărut în mediul online la scurtă vreme. Evenimentul a fost organizat de Rocio Sazuara.

“Îți mulțumesc pentru că ai organizat acest baby shower pentru Andres, pentru mine și pentru bebeluș.”, a scris Maite Perroni în mediul online. Organizatoarea evenimentului a fost cea care a postat alte imagini din cadrul evenimentului, iar fanii nu au ezitat să lase comentarii și aprecieri. La începutul anului, Maite Perroni a fost cea care a confirmat că va deveni mămică unei fetițe.

“Va fi o fetiță foarte iubită, răsfățată și dorită. Sper să o putem ghida în cele mai bune momente.”, a declarat vedeta RBD într-un interviu. Ulterior, a rememorat clipa în care a aflat că este însărcinată.

“Nu mi-a venit să cred. Am simțit emoții extrem de puternice. A fost ziua de 8 septembrie când am aflat și pe 9 septembrie a fost ziua mea. Este incredibil cum funcționează viața, darurile lui Dumnezeu și ale universului pentru că totul se potrivește și dintr-o dată totul este perfect, o combinație perfectă.”, a spus aceasta.

În articolul

Mama faimoasei Maite Perroni vorbește despre data la care nepoțica sa urmează să vină pe lume. Familia așteaptă cu nerăbdare momentul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x