Mama lui Maite Perroni trece prin "momente dificile" în spital. Ce mesaj i-a transmis fiicei sale de pe patul de spital

Publicat pe 08.09.2023 la 18:51 Actualizat pe 08.09.2023 la 19:10

Mama lui Maite Perroni trăiește "momente dificile" în spital și îi transmite un mesaj fiicei sale, care a îngrijorat publicul.

Mama RBD-ului a publicat mai multe fotografii în care dezvăluie procesul dificil prin care a trecut în mijlocul "spitalelor și operațiilor".

Mama lui Maite Perroni a stârnit îngrijorare pe rețelele de socializare când a postat pe Instagram imagini de pe un pat de spital în noaptea de 6 septembrie.

Maite Beorlegui, care a suferit de cancer la sân în 2010, a distribuit o serie de fotografii în care a dezvăluit că în ultimele zile a fost spitalizată și a suferit operații

Deși mama artistei RBD nu a dat mai multe detalii despre ceea ce a ținut-o internată în spital și ce i-a afectat sănătatea, ea le-a dedicat un mesaj emoționant fiicei și nepoatei sale.

"Mulțumesc întotdeauna copiilor mei Maite, Adolfo și Francisco pentru dragostea și sprijinul lor necondiționat, prețioșilor mei Mila, Lucas și Lía, vă iubesc atât de mult! Sunt aici pentru a-i vedea crescând, iubind și râzând. Pentru familia mea. Pentru Andrés, Andrea și Bessy și Gaby, pentru prietenii mei dragi, care sunt ÎNTOTDEAUNA acolo!!!", a comentat ea în publicație.

Soacra lui Andrés Tovar a mulțumit vieții și familiei sale pentru noua oportunitate pe care a primit-o și a ținut să precizeze că s-a întors acasă.

"Pentru viață, pentru că mi-a oferit atât de multe! Fiecare zi este o nouă oportunitate. Astăzi sunt acasă", a spus ea.

Maite Perroni a plâns când a aflat că mama ei are cancer

În 2010, mama lui Maite Perroni a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiu avansat, fapt care a fost o lovitură grea pentru familia RBD-ului, care a vorbit despre acest lucru la vremea respectivă.

Soția lui Andrés Tovar a explicat că a fost foarte dureros pentru ea și frații ei să se confrunte cu boala mamei lor, care a dus o luptă grea.

"Când am aflat că mama mea are cancer am fost foarte supărată pe viață. Mi-a fost frică, dar am blocat-o pentru că trebuia să o susțin", a declarat Maite pentru revista People en Español în iunie 2011.

În acel interviu, actrița a dezvăluit cum a reacționat atunci când mama ei a fost salvată și a coborât de la stadiul 5 la stadiul 2 de cancer.

"Când am primit diagnosticul că a coborât cancerul de la stadiul 5 la stadiul 2, nu mi-a venit să cred. Eu și mama mea am plâns și ne-am îmbrățișat în cabinetul medicului", a spus ea.

De când mama ei s-a confruntat cu boala, Maite Perroni a început să susțină diverse cauze legate de cancer.

În articolul

Mama lui Maite Perroni trece prin "momente dificile" în spital. Ce mesaj i-a transmis fiicei sale de pe patul de spital

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x