Mara Oprea, apariție surprinzătoare. Actrița din Adela face furori cu o ținută impecabilă și o coafură cu bucle

Publicat pe 17.06.2021 la 10:52 Actualizat pe 17.06.2021 la 11:10

Mara Oprea este una dintre cele mai îndrăgite actrițe, care a devenit cunoscută în urma interpretării rolului din serialul Adela. Tânăra se face remarcată la orice apariție, aceasta surprinzând cu eleganța și delicatețea sa.

Mara Oprea

Instagram/Mara Oprea

Mara Oprea are o frumusețe angelică, chipul său luminos și părul său blond o fac specială, iar ea știe cum să se pună în evidență de fiecare dată. Aparițiile sale sunt apreciate de sutele de mii de urmăritori și primește mereu numeroase complimente care fac referire la stilul său vestimentar.

Actrița se îmbracă foarte elegant, iar delicatețea sa completează un look fără cusur. De data aceasta, Mara este jucăușă, dovadă fiind părul în vânt și zâmbetul gingaș.

Aceasta a îmbrăcat un maiou roșu și o pereche de jeansi albși, care îi pun în evidență silueta de invidiat. În picioare artista a les să poarte o pereche de adidași albi, în ton cu panalonii. Mara a apelat la un machiaj natural, în nuanțe nude, care să-i evidențieze trăsăturile naturale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea a strâns peste 16.000 de aprecieri și numeroase comentarii din partea fanilor.

Începuturile Marei Oprea în Actorie. Ce pasiuni au dus-o pe actrița din Adela la o carieră ade artist

Mara este absolventa colegiului Gheorghe Lazăr și a studiat teatrul la UNATC. Tânăra actriță, deși nu profesează de mult timp, a câștigat deja în 2017 un premiu pentru rolul principal feminin la festivalul de teatru de la Botoșani intitulat AmFiTeatru, pentru rolul său, Colombe.

Frumoasa actriță a mai jucat în piese de teatru precum „Viaţa plictisitoare şi preaplină a visătorului François”, care a fost jucată pe scena Teatrului Excelsior. Mara a jucat pe atunci alături de Loredana Cosovanu, Dana Marineci și Dan Pughineanu.

Citește și: Ce făcea Mara Oprea și cum arăta în urmă cu șase ani. Imagini rare cu actrița la aproximativ 15 ani

Pe lângă teatru, Mara mai este pasionată și de pian, aceasta având pe contul său de Instagram o postare performând la instrument. De asemenea, una dintre marile pasiuni ale marei este baletul, aceasta având pe rețelele sociale fotografii în care face mișcări de dans.

Mara Oprea a îmbrățișat personajul pe care îl interpretează în serialul Adela, care i se potrivește de minune. Mara interpretează rolul Adelei, o fată de la țară, foarte muncitoare, care visează să devină jurnalistă. Adela este o fată simplă, bună la suflet și extrem de prietenoasă.

Citește și: Mara Oprea, așa cum fanii nu au ocazia să o vadă la TV. Ipostaza rară în care a fost surprinsă actrița din Adela

Serialul în care joacă Mara Oprea este difuzat în fiecare joi, de la 20:30 pe Antena 1 și este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

În articolul

Mara Oprea, apariție surprinzătoare. Actrița din Adela face furori cu o ținută impecabilă și o coafură cu bucle

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x