Mara Oprea, în prezența unui băiat misterios. Fanii au reacționat imediat. Cu cine s-a fotografiat în mașină

Publicat pe 27.07.2021 la 13:47 Actualizat pe 27.07.2021 la 14:25

Mara Oprea este una dintre cele mai îndrăgite actrițe, care a devenit cunoscută în urma interpretării rolului din serialul Adela. Tânăra se face remarcată la orice apariție, aceasta surprinde de fiecare dată cu eleganța și delicatețea sa, însă de această dată a ajuns în centrul atenției după ce a postat o fotografie în care se află lângî un bărbat misterios.

Mara Oprea

Adela/Instagram

Mara Oprea se bucură de o vacanță binemeritată după termnarea seezonului 1 al serialului Adela. Îndrăgita actriță ia la pas fiecare loc frumos din România și se distrează în prezența ăersoanelor dragi inimii sale.

Cel mai des a fost văzută călătoorit alături de Vlad Gherman și Oana Moșneagu, însă mai sunt câteva persoane alături de care își împarte timpul.

Mara Oprea,în prezența unui băiat misterios

Mara s-a pozat de curând în timpul unei plimbări cu mașina, dar und etaliu le-a atras imediat tenția fanilor. Frumoasa șatenă se află alături de un bărbat misterios, care conduce. Urmărotii au întrebat-o dacă nu cumva băiatul de la volan este iubitul său, dar nu au primit un răspuns din partea actriței.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mara Oprea este discretă cu viața personală și afișează pe rețelele de socializare doar ce ține de plimbările sale lungi, dar și despre serial. Imaginea a strâns într-un timp foarte scurt mii de aprecieri, ajungând la peste 11.100 de innimioare, dar și numeroase comentarii.

Îndrăgita actriță este absolventa colegiului Gheorghe Lazăr și a studiat teatrul la UNATC. Tânăra actriță, deși nu profesează de mult timp, a câștigat deja în 2017 un premiu pentru rolul principal feminin la festivalul de teatru de la Botoșani intitulat AmFiTeatru, pentru rolul său, Colombe. Frumoasa actriță a mai jucat în piese de teatru precum „Viaţa plictisitoare şi preaplină a visătorului François”, care a fost jucată pe scena Teatrului Excelsior. Mara a jucat pe atunci alături de Loredana Cosovanu, Dana Marineci și Dan Pughineanu.

Mara va putea fi văzută pe micile ecrane din nou, atunci când serialul Adela își va continua povestea în sezonul 2.

În articolul

Mara Oprea, în prezența unui băiat misterios. Fanii au reacționat imediat. Cu cine s-a fotografiat în mașină

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
a1.ro
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă din acest sezon. Chef Vlad Pădurescu a dat verdictul
HelloTaste.ro
Cum se folosește bicarbonatul de sodiu în mod corect. 12 sfaturi practice
Catine
Ce se întâmplă dacă dormi cu șosete în picioare. Care sunt modificările produse în organism
useit.ro
Cum să îți încarci bateria ca să reziste mai mult. Așa poți folosi dispozitivele mai mult timp
as.ro
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
MediCOOL
Ce este tetanosul și când trebuie să faci vaccin
Spynews
Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, băiatul de doi ani dispărut din Botoșani. A sărit în apărarea părinților: „Cei care își dau cu părerea...”
DeParinti
Trucuri pentru a hrăni un copil mofturos. Cum să-l ajuți pe micuț să iubească mâncarea
MediCOOL
Greșeala care accelerează îmbătrânirea. Cum îți influențează organismul stilul de viață
HelloTaste
10 preparate delicioase pentru care poți folosi brioșe englezești
x