Mara Oprea, în urmă cu un an când pășea pe platourile serialului Adela. Amintirea care i-a bucurat pe fani

Publicat pe 28.09.2021 la 19:25 Actualizat pe 28.09.2021 la 20:34

Mara Oprea a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie din urmă cu un an. Pe atunci, aceasta abia făcea cunoștință cu personajul său, Adela. Poza care a încântat inimile fanilor.

Mara Oprea, în pielea personajului Adela

Antena 1/Adela

Mara Oprea, cunoscută pentru rolul său din serialul Adela, a ajuns la inima publicului din România datorită talentului său, dar și a frumuseții sale angelice.

Mara, studentă la UNATC, a obținut rolul principal din serialul Adela, care a avut premiera în luna ianuarie a anului 2021. Telespectatorii au urmărit

Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură trăirile și evenimentele prin care a trecut Adela, alături de familia Andronic și Achim în sezonul 1, iar în prezent este în desfăsurare sezonul 2.

O fotografie a Marei i-a făcut pe fani să se gândească că pe atunci ea lucra din greu la filmarea episoadelor din primul sezon, care au fost difuzate ulterior.

Cum arăta Mara Oprea când abia pășea pe paltourile de filmare a serialului Adela

Mara Oprea este o actriță în vârstă de 21 de ani, care a debutat cu succes în serialul de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production.

Filmul este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Citește și: Mara Oprea, de o eleganță greu de trecut cu vederea. Cum arată rochia cu crăpătură îmbrăcată de actrița din serialul Adela

De curând, tânăra a atras atenția după ce postat o fotografie superbă în descrierea căreia a menționat că este de acum un an, de când filma pentru prima dată Adela: "Poze de acum un an, surprinse la filmari. Multumim", a scris Mara Doriana Oprea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița a primit numeroase complimente din partea admiratorilor, dar și aprecieri care demonstrează că este o personaă publică apreciată.

Prezența efervescentă a Marei pare să-i fi încântat pe admiratori. Actrița a împlinit, de curând 21 de ani și se pare a întâmpinat noua vârstă cu o altă energie.

Citește și: Mara Oprea și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prietenii săi. Cum a arătat petrecerea surpriză pe care i-au pregătit-o cei mai apropiați oameni

În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea serialului ce se bucură de o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

În articolul

Mara Oprea, în urma cu un an când pășea pe platourile serialului Adela. Amintirea care i-a bucurat pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x