Mara Oprea s-a filmat în timp ce executa în aer o schemă de balet. Actrița din Adela, ca o adevărată balerină, a demonstrat ce talent are

Publicat pe 12.07.2021 la 18:22 Actualizat pe 12.07.2021 la 20:27

Mara Oprea, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, și-a surprins fanii după ce le-a arătat o schemă de balet în aer. Îndrăgita artistă a uimit pe toată lumea cu talentul său.

Mara Oprea

Instagram/Mara Oprea

Pe lângă actorie și pian, una dintre marile pasiuni ale Marei este baletul, aceasta având pe rețelele de socializare fotografii în care face mișcări de dans.

De curând, artista a ținut să le arate fanilor săi pe Insta Story o mișcare grea, care i-a ieșit perfect. Mara a învățat în ani să facă balet, lucru care a ajutat-o cu siguranță să fie mult mai flexibilă și dezinvoltă.

Mara a fost surprinsă în timpul execuției care a început prin alergat. Videolcipul a fost dat cu încetinitorul pentru a putea fi observate toate mișcările.

Mara este absolventa colegiului Gheorghe Lazăr și a studiat teatrul la UNATC. Tânăra actriță, deși nu profesează de mult timp, a câștigat deja în 2017 un premiu pentru rolul principal feminin la festivalul de teatru de la Botoșani intitulat AmFiTeatru, pentru rolul său, Colombe. Frumoasa actriță a mai jucat în piese de teatru precum „Viaţa plictisitoare şi preaplină a visătorului François”, care a fost jucată pe scena Teatrului Excelsior. Mara a jucat pe atunci alături de Loredana Cosovanu, Dana Marineci și Dan Pughineanu.

Surpriza de care au avut parte Mara Oprea, Vlad Gherman și Oana Moșneagu când au oprit la o benzinărie

Mara Oprea, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut psrte de o experineță pe care nu o vor trece cu vedere prea repede. În timp ce se întorceau de la mare, actorii din Adela s-au bucurat de un moment.

Cei trei actori din Adela erau cu mașina în drum spre casă, iar pe stradă au văzut o mașină extrem de frumoasă, care le-a atras atenția imediat. Aceștia au filamt-o încă din mers, iar când au oprit la benzinărie au avut surpriza să vadă că proprietara care se afla la volan a oprit și ea.

Aceștia i-au admirat bolidul, iar șoferița le-a permis să se urce în mașina sa specială, să se pozeze și să se distreze așa cum au știut mai bine.

Îndrăgiții artiști au împărtășit momentul frumos pe story, acolo unde fanii s-au bucurat să vadă surpriza de care au avut parte.

În articolul

Mara Oprea s-a filmat în timp ce executa în aer o schemă de balet.

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x