Mara Oprea, ținută pe brațe de doi dintre colegii săi de platou. Ipostaza în care a fost surprinsă a adunat multe reacții. Când începe sezonul 3 Adela

Publicat pe 13.01.2022 la 17:35 Actualizat pe 13.01.2022 la 19:26

Mara Oprea a fost surprinsă în brațele a doi colegi de platou, iar anunțul făcut de actori a încântat pe toată lumea. Cine o alintă pe actrița din Adela și cine o ține în brațe, ca pe o regină.

Alecsandru Dunaev, Mara Oprea și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela

Antena 1/ Adela

Mara Oprea este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Acesta s-a făcut remarcată în lumea filmului prin rolul Adelei, fata a cărei viață a fost furată de către sora sa avară. Ea a reușit să ajungă în casele, dar și în inimile oamenilor cu talentul său, lucru care nu poate decât să-i bucure pe producători, dar și pe actriță.

După finalul sezonului 2 al serialului Adela, Mara Oprea s-a distrat într-o vacanță binemeritată, departe de România. Actrița a ales să-și petreacă pauza intre filmări la piramide, în Egipt, acolo unde a fost însoțită de un domn misterios. Actrița a făcut spectacol acolo, iar fotografiile pe care le-a publice în mediul online au făcut deliciul fanilor.

Cum a fost surprinsă Mara Oprea în brațele lui Vlad Gherman și ale lui Alecsandru Dunaev

Timpul vacanței s-a scurs, iar actrița a revenit în România unde a profitat de timpul petrecut alături de colegii săi de platou. De curând, Vlad Gherman a postat o fotografie în care Mara Oprea este ținută pe brațe de către el, dar și de către partenerul său din film, Alecsandru Dunaev (Mihai).

Desigur, postarea a atras ca un magnet atenția fanilor, iar anunțul făcut la unison de către toți actorii a bucurat inimile fanilor de pretutindeni: “Primele vești bune încep să vină! SEZONUL 3 din Adela se vede pe Antena 1 din 27 IANUARIE”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toată lumea s-a întors din vacanțe și se pregătește pentru a da din nou start filmărilor mult așteptate.

Citește și: Vlad Gherman a postat o fotografie din vacanță, dar fanii au ținut să-i pună întrebări despre Cristina Ciobănașu

Ce noutăți aduce sezonul 3, din Adela

Aşteptarea a luat sfârşit! Cum #dacaejoieAdela, cel mai nou sezon al serialului Adela - „Ce-i al tău e și al meu”, va avea premiera tot într-o joi, de la 20:30, la Antena 1. Care e data începerii celui de-al treilea sezon.

Telespectatorii vor afla în sfârșit pe cine a nimerit glonțul tras de senatorul Iftimie la finalul ultimului episod al sezonului doi. Dramatica scenă a împușcăturii a lăsat aproape 2 milioane de telespectatori cu sufletul la gură și mai multe întrebări fără răspuns: Cine a fost împușcată, Adela sau Andreea? Va dispărea una dintre cele două surori?

Cel mai nou sezon al serialului Adela - „Ce-i al tău e și al meu” va avea premiera joi, 27 ianuarie 2022, de la 20:30, la Antena 1.

„Sezonul trei vine cu răsturnări de situații la care nu se așteaptă nimeni. Am avut și am de jucat secvențe foarte grele, care m-au pus în situația de a mă imagina în situații limită pe care nu le-am trăit niciodată. Relațiile noi care apar sunt surprinzătoare, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă, odată cu întâmplările neașteptate care se petrec în poveste!”, a mărturisit Mara Oprea, pentru A1.ro.


În articolul

Mara Oprea, ținută pe brațe de doi dintre colegii săi de platou. Ipostaza în care a fost surprinsă a adunat multe reacții. Când începe sezonul 3 Adela

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x