Maribel Guardia se întoarce pe scenă la 10 zile de la moartea fiului său. Julián Figueroa a încetat din viață în urma unui atac de cord

Publicat pe 13.04.2023 la 14:06 Actualizat pe 13.04.2023 la 14:26

Maribel Guardia se întoarce pe scenă la 10 zile de la moartea fiului său. Julián Figueroa a încetat din viață în urma unui atac de cord, pe când mama sa celebră muncea.

Julian Figueroa și Maribel Guardia stau unul lângă celălalt

Maribel Guardia se întoarce pe scenă la 10 zile de la moartea fiului său

Profimedia Images

Actrița și cântăreața Maribel Guardia s-ar putea întoarce pe scenă la scurtă vreme de la trecerea în neființă a fiului său. Tânărul a încetat din viață în urma unui atac de cord pe data de 9 aprilie 2023. În urma cercetării, nu s-au găsit răni sau urme de violență în camera sa.

Maribel Guardia se întoarce pe scenă la 10 zile de la moartea fiului său

Vedeta i-a asigurat pe fani că durerea abia începe, cu toate acestea, va trebui să revină în curând la rutina profesiei sale. Astfel, va juca pe scenă în piesa Lagunilla mi barrio, producție din care face parte din 2022. Potrivit unui comunicat de presă lansat de InfoMedios, se arată că Maribel Guardia și-a planificat deja două reprezentații alături de Ariel Miramontes și Violeta Isfel. Acestea vor avea loc în Mexicali și Tijuana pe 19 și 20 aprilie, ceea ce înseamnă la mai puțin de 10 zile de la trecerea în neființă a fiului său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Prin intermediul acestui comunicat, publicul și mediile de comunicație vor afla că doamna Maribel Guardia a confirmat deja participarea sa în opera de teatru Lagunilla mi barrio. Reprezentațiile sunt programate pe 19 și 20 aprilie în Tijuana.”, se arată în textul pe care l-au preluat mai multe site-uri, printre care și univision.com. Odată cu moartea surprinzătoare a lui Julian Figueroa, s-a speculat faptul că Ninel Conde ar putea-o înlocui pe Maribel Guardia în rolul Dona Lancha în opera de teatru menționată mai sus. Cu toate acestea, artista și-a arătat respectul pentru colega sa și a dezmințit orice veste de acest gen la scurtă vreme de la lansare.

“Pe mine Alex nu m-a contactat, și așa cum știți și voi eu sunt în Miami, locuiesc aici și am câteva proiecte, show-ul meu, prezentările și cred că nu aș avea timp. Nu știu de unde au scos-o, dar știrea este falsă.”, a declarat Ninel Conde într-un interviu pentru De primera mano.

Julian Figueroa a murit în timp ce Maribel Guardia muncea

Maribel Guardia a mărturisit faptul că înainte de a ieși din casa în care locuia cu fiul său pentru a se prezenta în cadrul operei de teatru Lagunilla mi barrio, a vorbit cu acesta. Cu toate acestea, pe drumul de întoarcere, a aflat cumplita veste.

“Simt că trebuie să comunic trecerea în neființă a iubitului meu fiu Julian Figueroa, care din păcate ne-a luat-o tuturor înainte. L-au găsit inconștient în această noapte în camera lui, în timp ce eu eram la teatru. Au sunat la 911 și când au sosit ambulanța și poliția l-au găsit fără viață, dar fără urme de violență. Medicii spun că a murit în urma unui infarct miocardic.”, a declarat Maribel Guardia într-o postare pe pagina personală de Instagram.

Actrița a vorbit pentru scurtă vreme despre tristețea de a-și vedea fiul fără viață și de ideea de a-și continua drumul fără acesta.

“Nu aș vrea să fie văzut acest lucru ca un spectacol, pentru că atunci când este vorba despre o durere atât de mare cel mai puțin vrei să vezi camere de filmat care să-l vadă astfel.”, a spus vedeta.

În articolul

Maribel Guardia se întoarce pe scenă la 10 zile de la moartea fiului său. Julián Figueroa a încetat din viață în urma unui atac de cord

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x