Mario Cimarro a postat prima fotografie cu fiica sa. Portretul de familie i-a surprins pe internauți

Publicat pe 29.09.2022 la 13:26 Actualizat pe 29.09.2022 la 14:08

Mario Cimarro a postat prima fotografie cu fiica sa. Portretul de familie i-a surprins pe internauți. Cum arată actorul alături de Bronislava Gregušová.

Mario Cimarro și Sofía Castro sunt îmbrăcați în negru și stau unul lângă celălalt

Mario Cimarro și Sofía Castro în cadrul Latin American Music Awards. 21 aprilie 2022

Getty Images

Mario Cimarro a devenit tătic pentru prima oară la vârsta de 51 de ani. Primele fotografii de familie au fost distribuite chiar de actor în mediul online, acolo unde cei mai mulți dintre fani îi urmăresc activitatea. Ipostazele emoționante i-au surprins pe internauți, asta pentru că cei trei au îmbrăcat ținute similare.

Mario Cimarro a postat prima fotografie cu fiica sa

Pe data de 31 august, Mario Cimarro a împărtășit fericirea de a fi devenit tătic pentru prima oară cu fanii din mediul online. Briana este micuța ce a venit pe lume, iar modelul Bronislava Gregušová este mămica fetiței. Cu puțin timp înainte ca micuța să împlinească doar o lună de viață, celebrul actor i-a dedicat un mesaj de-a dreptul emoționant ce poate fi văzut chiar și acum pe pagina sa de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“În prima lună de la nașterea ta vorbim despre numele tău...Briana...Este foarte simplu să-și facă prieteni pentru că este extrem de simpatică. Este neliniștită, entuziastă, curioasă și observatoare. Forța sa interioară, perseverența pentru a-și urmări obiectivele, constanța, voința, dar și siguranța de sine o definesc precum virtuoasă, puternică și nobilă. Are o imagine sofisticată, dar e fericită mereu.

Cu infinită iubire, mama și tatăl tău celebrează prima ta lună de viață. Desigur, mereu știi să îmi răspunzi atunci când îți vorbesc pe limba ta și mereu mă însoțești cu un zâmbet. Îmi dau seama rapid și încep să vorbesc normal.”, a spus Mario Cimarro pe pagina personală de Instagram, în dreptul unei fotografii de familie. Pe 26 martie 2022, actorul și partenera sa și-au anunțat fanii că vor deveni părinți pentru prima oară.

Citește și: Bárbara Mori a postat în mediul online prima fotografie cu mama sa. Protagonista din “Rubi” a demonstrat astfel de unde moștenește frumusețea

“În ziua în care vei veni pe lume, marea va inunda plajele. Brando sau Briana, vreau ca ziua să-ți lumineze numele, să-ți lumineze stelele.”, a scris actorul. Pe timpul sarcinii, îndrăgostiții au împărtășit puține fotografii și au lăsat ca viața să-și urmeze cursul.

“Pisica sălbatică” a avut premiera acum 20 de ani

Într-un final, Mario Cimarro le-a transmis fanilor că fiica sa Briana a venit pe lume, iar primele fotografii au avut un succes total asupra fanilor din mediul online.

“Briana, tu faci zilele să fie mult mai strălucitoare, iar timpul stă în loc atunci când te privesc. 31 august 2022. Le mulțumesc doctorilor și asistentelor ce ne-au însoțit în timpul nașterii și vouă pentru că ne-ați trimis atâtea mesaje frumoase de la distanță.”, a scris celebrul actor din “Pisica Sălbatică”.

Mario Cimarro și Bronislava Gregušová și-au făcut publică relația în luna octombrie a anului 2019. De altfel, odată cu telenovela “Pisica Sălbatică”, Marlene Favela și îndrăgitul actor au reușit să fie cunoscuți în lumea întreagă. La acea vreme, actrița de origine mexicană avea doar 25 de ani. Astăzi se numără printre cele mai cameleonice actrițe de telenovele. A jucat în “Contra viento y marea”, “Corazon apasionado”, și “La desalmada”.

Citește și: Jorge Enrique Abello și Ana María Orozco, din nou împreună pe platourile de filmare după 21 de ani. Cei doi vor juca într-un serial dramatic

Marlene Favela a devenit mămică pentru prima oară în 2019, odată cu nașterea fiicei sale Bella, fructul iubirii cu impresarul George Seely. Protagonista din telenovela “Pisica Sălbatică” este foarte activă în mediul online, acolo unde se vede că timpul nu și-a pus amprenta pe chipul său.

În articolul

Mario Cimarro a postat prima fotografie cu fiica sa. Portretul de familie i-a surprins pe internauți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x