Marjorie de Sousa a primit un inel din partea lui Luciano, fiul actriței Lety Calderón. Ce reprezintă acesta

Publicat pe 08.04.2022 la 15:28 Actualizat pe 08.04.2022 la 16:08

Marjorie de Sousa a primit un inel din partea lui Luciano, fiul actriței Leticia Calderón. Cei doi au legat o frumoasă relație de prietenie și au celebrat momentul cu o filmare inedită. Imaginile au ajuns imediat în mediul online.

Marjorie de Sousa poartă o rochie cu imprimeu, cercei roși, dar și multe flori în păr

Marjorie de Sousa, în cadrul Vogue 20th Anniversary. 30 oct. 2019

Profimedia Images

Acum ceva timp Luciano, fiul bolnav de sindrom Down al actriței Lety Calderón a declarat că o apreciază enorm de mult pe Marjorie de Sousa. Ba mai mult, tânărul a declarat că i-ar plăcea să formeze un cuplu cu aceasta. Recent, cei doi s-au întâlnit, iar adolescentul i-a dăruit vedetei un inel.

Imaginile au fost postate în mediul online chiar de Marjorie de Sousa care, în cadrul filmării, l-a implicat și pe fiul său, Matías.

Marjorie de Sousa a primit un inel din partea lui Luciano, fiul actriței Lety Calderón

Luciano Collado, fiului actriței Lety Calderón și-a exprimat dragostea pentru actrița Marjorie de Sousa, însă abia recent cei doi s-au întâlnit și au avut parte de momente inedite împreună. Tânărul i-a dăruit astfel vedetei un inel, obiect ce reprezintă frumoasa prietenie care s-a legat între ei și care va continua de acum înainte.

Cu toate că imaginile au fost apreciate de fani, micuțul Matías nu a gustat la fel de bine clipele petrecute. Se pare că acesta a crezut că Luciano se va căsători cu adevărat cu mama sa și îl va uita pe el cu desăvârșire. Din fericire, Marjorie de Sousa i-a explica pas cu pas ce se întâmplă și i-a mărturisit că niciodată nu îl va părăsi, indiferent de ce se va întâmpla în viitor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aici începe prietenia noastră, nu doar a noastră, ci și prietenia cu mama ta pe care o admir extrem de mult.”, a declarat Marjorie de Sousa, conform Tvynovelas.com.

Trebuie menționat faptul că Luciano, tânărul bolnav de sindrom Down, este deja student și își dorește o viață independentă, departe de familie. De aceea, Lety Calderón l-a pregătit în fiecare zi pentru această etapă, asta pentru că îi știa că își dorește acest lucru.

“Îmi plac rolurile sale, este foarte frumoasă și sper să întâlnească un bărbat ca și mine.”, a declarat Luciano, tânărul bolnav de sindrom Down.

Cine este Marjorie de Sousa

Marjorie de Sousa, născută Marjorie Lissette de Sousa Rivas, este o cunoscută cântăreață și actriță din Venezuela. Născută în Caracas pe data de 23 aprilie 1980, a avut o relație amoroasă de un an cu actorul Julián Gil. A intrat în lumea celebrităților în 1999, atunci când avea doar 19 ani. A fost selectată pentru a concura în cadrul Miss Venezuela. În urma concursului și-a reprezentat țara la Miss Univers. Cariera sa a luat o întorsătură neașteptată atunci când și-a descoperit pasiunea pentru actorie și muzică.

Marjorie de Sousa a făcut publice de-a lungul timpului detalii inedite despre viața sa privată, însă recent a mărturisit că fiul său Matías cunoaște informații despre tatăl lui, celebrul Julián Gil. Actorul este de părere că băiețelul nu știe de existența sa, datorită faptului că nu a putut să-l vadă niciodată de când s-a născut.

Deși a cucerit lumea cu frumusețea sa, în copilărie Marjorie de Sousa nu era un etalon perfecțiunii, asta pentru că purta aparat dentar și ochelari. Timpul i-a arătat totuși că totul se poate schimba dacă îți dorești cu adevărat, astfel că a reușit să ajungă una dintre cele mai iubite vedete.

În articolul

Marjorie de Sousa a primit un inel din partea lui Luciano, fiul actriței Lety Calderón. Ce reprezintă acesta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x