Marjorie de Sousa și Julián Gil, divergențe din cauza fiului Matías. Cum își împart cei doi responsabilitățile

Publicat pe 12.11.2022 la 21:00 Actualizat pe 11.11.2022 la 19:01

Marjorie de Sousa și Julián Gil au început disputa din cauza fiului Matías. Cum își împart cei doi responsabilitățile și de ce susține actorul că micuțul nu îl recunoaște drept tată.

Marjorie de Sousa și Julián Gil zâmbesc și stau apropiați unul de celălalt

Marjorie de Sousa și Julián Gil. 29 dec. 2018

Profimedia Images

Marjorie de Sousa și Julián Gil au început o dispută în presă din cauza fiului Matías. Actrița le-a mărturisit jurnaliștilor că micuțul este sănătos și conștient de faptul că are un tată. De asemenea, aceasta a declarat că Matías știe motivele pentru care părintele său nu este lângă el.

De cealaltă parte, Julián Gil spune că cel mic nici măcar nu ar ști de existența sa și nu l-ar recunoaște dacă l-ar întâlni pe stradă.

Marjorie de Sousa și Julián Gil, divergențe din cauza fiului Matías

Marjorie de Sousa a devenit mămică pentru prima oară la scurt timp după începerea relației de iubire cu actorul Julián Gil. Cei doi s-au despărțit în termeni nefavorabili după ce s-a născut micuțul Matías. La momentul actual, vedetele împart mai multe divergențe din cauza fiului lor și fiecare își susține partea atât în mediul online, cât și în fața jurnaliștilor.

“Matías este un copil sănătos, foarte prezent și cunoaște multe aspecte din viața mea. Niciodată nu îl va putea minți cineva și lucrurile acestea se vor vedea cu timpul. Vom apărea mereu la televizor și aceste lucruri se află ușor, ușor.”, a declarat Marjorie de Sousa, conform Tvynovelas.com. Pe de altă parte, Julián Gil a publicat un videoclip pe contul personal de Instagram, acolo unde vorbește despre fiul său. Acesta este de părere că micuțul nu știe de prezența sa și nu crede că l-ar recunoaște vreodată în carne și oase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, actorul a vorbit și despre decizia actriței de a-l îndepărta de fiul său. Acesta spune că Marjorie de Sousa este însetată de putere și își dorește să câștige lupta împotriva sa cu orice fel de mijloace.

“Nu există niciun motiv pentru care să mă îndepărteze. E o problemă de ego și de a avea mai multă putere. Multe cupluri se despart din acest motiv.”, a spus Julián Gil, conform aceleiași publicații.

Marjorie de Sousa și Julián Gil au împreună un băiețel

Deși au avut o relație doar de un an de zile, Marjorie de Sousa și Julián Gil au împreună un băiețel. Cu toate acestea, cei doi foști îndrăgostiți luptă și acum pentru custodia celui mic.

“E trist pentru că se spun lucruri care nu au sens. Pe viitor el va vedea și o va vedea pe mama lui cum spune acum că totul este bine. E o minciună, nu este nimic sănătos aici pentru că dacă el nu are ocazia de a avea alături o figură paternă nu se va dezvolta armonios.”, a spus actorul.

Julián Gil a declarat că fosta sa parteneră nu i-a menționat micuțului că are un tată și nici măcar nu ar ști cine este acesta, dacă l-ar vedea vreodată. Actorul este de părere că Marjorie de Sousa i-a ascuns lui Matías toată istoria iubirii lor. Actrița a fost căsătorită în tre 2004 și 2006 cu Ricardo Álamo, iar din cea de-a două pereche alături de Julián Gil a rezultat un băiețel. Micuțul locuiește la momentul actual cu mama sa, fiind privat de vizitele tatălui.

În articolul

Marjorie de Sousa și Julián Gil, divergențe din cauza fiului Matías. Cum își împart cei doi responsabilitățile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x