Marjorie De Sousa și-a împodobit bradul. Cum arată decorațiunile luxoase pe care vedeta le-a ales pentru Crăciun

Publicat pe 18.11.2021 la 15:46 Actualizat pe 18.11.2021 la 16:09

Marjorie De Sousa, celebra actriță care poate fi urmărită în telenovelva “La Desalmada”, și-a împodobit deja bradul, însă nu oricum. Vedeta și-a ales cele mai luxoase decorațiuni și împărtășit momentul cu fanii de pe rețelele de socializare.

Marjorie De Sousa poartă o rochie roz și are părul desprins. Actrița are un machiaj natural

Marjorie De Sousa pe covorul roșu în cadrul Premiilor Gremmy în 2019

Getty Images

Marjorie De Sousa este una dintre actrițele care au cu se mândri de-a lungul vieții. Pe lângă faptul că a jucat în producții de succes și a devenit rapid o figură importantă în lumea filmului, vedeta a primit recent cheia orașului Miami, ceea ce i-a încântat pe fanii acesteia.

Recent, Marjorie De Sousa le-a arătat fanilor că este o împătimită a Crăciunului și a reușit să-și împodobească de pe acum bradul.

Actrița le-a arătat fanilor decorațiunile de lux pe care le-a ales pentru o astfel de ocazie.

Marjorie De Sousa și-a împodobit bradul și a împărtășit momentul cu fanii de pe rețelele sociale

Acum că anul 2021 este pe final, toată lumea așteaptă sărbătoarea Crăciunului, acel moment în care putem fi alături de cei dragi. Până la momentul mult așteptat mai este puțin, însă până atunci vedete din toată lumea se pregătesc intens.

Așa este și cazul actriței Marjorie De Sousa care și-a ales deja bradul de Crăciun și l-a și împodobit. Cu toate acestea, blondina nu a făcut apel la orice fel de decorațiuni, ci și-a ales unele extrem de luxoase și a împărtășit momentul cu fanii de pe contul personal de Instagram.

Actrița din Venezuela nu a mai putut aștepta și a început deja pregătirile care o țin din ce în ce mai ocupată. Marjorie De Sousa a făcut apel la oamenii specializați în decorațiuni de Crăciun și astfel a reușit să-și transforme casa într-o adevărată poveste de basm.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei peste 7 milioane de urmăritori de pe contul de Instagram au reușit să vadă deja cum petrecere Marjorie De Sousa în așteptarea Crăciunului. Alături de fiul ei, Matias, vedeta se bucură de clipele rămase până la venirea lui Moș Crăciun.

Matias este copilul pe care Marjorie De Sousa l-a conceput cu faimosul actor Julian Gil. Cu toate că relația lor de iubire nu a rezistat, bărbatul se îngrijește de cel mic și are mereu grijă ca nimic să nu-i lipsească.

Marjorie De Sousa se pregătește de sărbători

Deși nu este încă totul pus la punct, Marjorie De Sousa nu a mai avut răbdare și a vrut să arate bradul luxos celor care o admiră și o îndrăgesc.

Printre decorațiunile care se află în casa faimoasei vedete, se numără și luminițe, brăduți micuți, dar și cutii de cadouri care să vestea apropierea lui Moș Crăciun. Până și luminile din casa actriței au suferit modificări, astfel că toate sunt pline de ghirlande și ornamente specifice.

În filmările pe care vedeta le-a lăsat în social media, se poate observa că melodia All I want for Christmas is You a interpretei Mariah Carey a devenit un imn.

Într-un interviu recent, Marjorie De Sousa a mărturisit că sărbătoarea Crăciunului este preferata ei, mai ales de când s-a născut fiul ei Matias, acum 4 ani.

“Ne place să sărbătorim, să decorăm, lui Matias îi place Crăciunul. Petrece tot anul la desene cu tematică de Crăciun, e foarte important pentru el.”, a mărturisit actrița într-un interviu.

Marjorie De Sousa își va încheia anul într-un mod cu totul deosebit, urmărit succesul pe care l-a avut personajul ei din telenovela “La Desalmada”.

În articolul

Marjorie De Sousa și-a împodobit bradul. Cum arată decorațiunile luxoase pe care vedeta le-a ales pentru Crăciun

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x