Marlene Favela a divorțat acum mai bine de un an, însă e gata să iubească din nou. Cum arată bărbatul ideal pentru celebra vedetă

Publicat pe 02.04.2022 la 20:22 Actualizat pe 02.04.2022 la 20:22

Marlene Favela și George Seely au divorțat acum mai bine de un an, însă actrița e gata să iubească din nou. Cum arată bărbatul ideal pentru celebra vedetă.

Marlene Favela poartă o rochie fără mâneci și are părul desprins

Marlene Favela la deschiderea magazinului de haine al Thaliei în 2003

Getty

Chiar dacă este o femeie singură de mai bine de un an, Marlene Favela nu se gândește la o relație amoroasă la momentul actual. Cu toate acestea, este deschisă oricărei propuneri de a încerca să mai iubească din nou.

Marlene Favela se află într-o etapă profesională de succes, ceea ce o face să uite câte puțin din dezamăgirile în dragoste pe care le-a avut de-a lungul timpului. Actrița joacă în telenovela “La Desalmada” și este imaginea mai multor brand-uri de lux.

În ceea ce privește viața personală, Marlene Favela este în continuare singură, asta după ce a divorțat de George Seely.

Marlene Favela a divorțat acum mai bine de un an

Cu toate că a trecut destul de greu peste despărțirea de tatăl fiicei sale, Marlene Favela continuă să creadă în iubire și spune care este opinia ei cu privire la o relație amoroasă în viitor.

“Inima mea este deschisă, nu am închis-o niciodată.”, a declarat Marlene Favela.

Actrița a mărturisit că la momentul actual este foarte ocupată cu munca și cu responsabilitățile de mamă, însă își poate face loc pentru un viitor bărbat în viața ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Prioritatea numărul unu este fiica mea, și cu atâtea lucruri care se petrec pe plan profesional, adevărul este că nu am avut prea mult timp.”, a mai spus actrița. Marlene Favela a punctat că atunci când va veni momentul, persoana potrivită va apărea cu siguranță în viața ei.

“Nu sunt închisă și nici nu sunt o persoană care să spună nu, așa că atunci când va veni momentul, îl voi aștepta.”, au fost cuvintele actriței.

Impresarul George Seely a fost ultima iubire a vedetei, cei doi cunoscându-se în 2016. În iunie 2017 s-au logodit, iar câteva luni mai târziu, pe 16 decembrie, s-au căsătorit. Chiar dacă nu a vorbit de la început despre despărțirea de tatăl copilului, Marlene Favela a decis în iunie 2020 să spună întregii lumi despre divorț.

Marlene Favela și viața personală

“S-au spus lucruri și din respect pentru relația pe care am avut-o am decis să păstrez tăcerea, dar da, am cerut divorțul și suntem separați, asta ca să nu se ma inveteze lucruri.”, a mărturisit actrița.

Marlene Favela spune că totul mergea perfect în relația ei, însă lucrurile perfecte într-o zi dispar.

“Într-o zi, lucrurile se schimbă și trebuie tratate într-o manieră cât se poate de pozitivă.”, a continuat Marlene Favela.

Marlene Favela a fost întrebată în repetate rânduri care a fost motivul despărțirii, însă de fiecare dată aceasta a refuzat să vorbească despre adevăratul motiv. Cu toate acestea, actrița a mărturisit că nu se va pune niciodată între relația fiicei sale, Bella, cu tatăl ei.

În luna iulie a anului 2021, frumoasa actriță a precizat că fiica sa va avea întotdeauna sprijinul tatălui său în orice situație. Pe contul lui de Instagram, fostul soț al actriței împarte cu urmăritorii fotografii cu micuța și îi scrie mesaje care îi emoționează pe internauți.

Chiar dacă s-au despărțit, Marlene Favela și fostul ei soț sunt încă prieteni pe conturile de socializare și își apreciază postările.

În articolul

Marlene Favela a divorțat acum mai bine de un an, însă e gata să iubească din nou. Cum arată bărbatul ideal pentru celebra vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x