Marlene Favela face dezvăluiri inedite despre viața personală. Actrița a avut pretendenți de pe vremea când era căsătorită

Publicat pe 08.03.2022 la 18:23 Actualizat pe 08.03.2022 la 18:57

Marlene Favela face dezvăluiri inedite despre viața personală. Actrița spune că a avut pretendenți de pe vremea când era căsătorită cu impresarul George Seely. Ce a declarat vedeta.

Marlene Favela poartă un costum negru și o cămașă albă. Actrița are părul desprins și lung

Marlene Favela, în cadrul unei prezentări de modă. 01.sept.2016

Profimedia Images

La doar doi ani de la divorțul de George Seely, actrița Marlene Favela vorbește despre noi relații de iubire. Vedeta a dezvăluit că era curtată încă de când era soția celebrului impresiar, însă la momentul acela nu era interesată de aceste aspecte ale vieții.

Marlene Favela a trecut peste doi ani de singurătate, asta de când a luat decizia de a se despărți de impresariu australian George Seely, tatăl fiicei sale, Bella.

Marlene Favela face dezvăluiri inedite despre viața personală

Marlene Favela recunoaște că este gata să iubească din nou, la doi ani de la divorțul de impresarul australian George Seely. Actrița a mărturisit în cadrul “Hoy”, conform Univision, că este pregătită să dea o nouă șansă relațiilor amoroase. Cu toate acestea, la momentul actual, Marlene Favela este dedicată planurilor profesionale, dar și îngrijirii fiicei sale, Bella.

Marlene Favela a mărturisit că nu își caută partenerul ideal, însă e gata să se lase descoperită, atunci când va veni momentul oportun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aceste lucruri nu se plănuiesc, se va întâmpla cum va vrea Dumnezeu. Eu voi accepta mulțumită ceea ce Dumnezeu îmi va trimite, voi primi cu brațele deschise și cu multă iubire. Acum sunt dedicată planurilor profesionale și personale, însă dacă se va întâmpla să apară cineva în viața mea, sunt deschisă oportunităților.”, a spus Marlene Favela. Actrița din “La Desalmada” a mărturisit că nu i-a lipsit niciodată curajul, de altfel, atunci când era încă soția lui George Seely, aceasta primea nenumărate propuneri din partea pretendenților.

“Mereu am avut pretendenți, de ce să mint, chiar și atunci când eram căsătorită existau.”, a mărturisit Marlene Favela. Actrița în vârstă de 44 de ani a declarat că va da o nouă oportunitate iubirii: “Trebuie să mai treacă timp, vreau să fie persoana potrivită, să fie în momentul oportun, și asta doar Dumnezeu va decide.”

Marlene Favela și George Seely, o istorie

Istoria relației dintre Marlene Favela și George Seely a început în luna februarie a lui 2016, atunci când cei doi s-au cunoscut în Mexic. Impresarul australian cu origini libaneze, a decis la momentul acela să-și prelungească șederea în capitală pentru a petrece timp cu frumoasa Marlene Favela.

După mai multe luni de relație, cei doi s-au căsătorit pe 16 decembrie 2017, iar în luna octombrie a lui 2019 au anunțat nașterea fiicei lor, Bella. Căsnicia dintre Marlene Favela și George Seely a durat trei ani, iar în iunie 2020, actrița și-a anunțat public despărțirea de soțul său.

“Aș vrea să vă spun că m-am despărțit, am intentat divorț și am vru să știți asta din surse sigure pentru a nu mai inventa povești pe parcurs.”, a transmis Marlene Favela la momentul respectiv. De-a lungul timpului, Marlene Favela a rămas discretă în ceea ce privește relația cu tatăl fiicei sale: « Niciodată nu voi vorbi în sens negativ despre tatăl fiicei mele, e un bărbat pe care îl respect, e un bărbat pe care l-am iubit mult și de aceea m-am și căsătorit cu el.”

Ca urmare a divorțului, George Seely s-a reîntors în Australia, acolo unde locuiește cu cei trei fii ai săi.

În articolul

Marlene Favela face dezvăluiri inedite despre viața personală. Actrița a avut pretendenți de pe vremea când era căsătorită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x