Marlene Favela, la un pas de moarte. Actrița a suferit un atac cerebral, dar nu și-a dat seama

Publicat pe 05.02.2022 la 20:20 Actualizat pe 05.02.2022 la 16:53

Celebra actriță Marlene Favela a decis să povestească episodul tragic în care a descoperit că a făcut atac cerebral fără să știe. Vedeta a fost la un pas de moarte.

Marlene Favela poartă o floare în păr și are un machiaj natural

Marlene Favela pe coperta revistei Open Magazine în 2015

Profimedia Images

La momentul actual, Marlene Favela se bucură de succesul pe care i l-a adus cariera de actriță, dar și de rolul de mamă pe care l-a îmbrățișat de curând. Micuța Bella a împlinit doi ani în octombrie 2021, iar fericirea pe care a resimțit-o vedeta de când a devenit mămică, nu se poate exprima în cuvinte.

Cu toate acestea, nu totul a fost roz în viața acesteia de-a lungul timpului. Acum nouă ani, actrița din “La Desalmada” a suferit un atac cerebral care a ținut-o la terapie intensivă timp de trei săptămâni.

Actrița a povestit totul despre acea perioadă mai puțin fericită din viața ei.

Marlene Favela, la un pas de moarte

Marlene Favela a trecut prin fața morții acum nouă ani, atunci când a suferit un atac cerebral. Actrița putea să moară fără să știe, însă a dorit să le destăinuie și fanilor cum a fost când a aflat ce s-a întâmplat de fapt.

Într-un interviu pe care l-a oferit recent, Marlene Favela a explicat pas cu pas ce simptome a avut și cum a reușit să treacă peste asta. A fost în august 2012 când vedeta a suferit un atac cerebral care putea să-i provoace moartea.

În acel an, Marlene Favela a zburat din Mexic la Miami și s-a gândit că aerul condiționat din avion i-a provocat starea care a trimis-o direct la terapie intensivă. Actrița a mărturisit că este alergică la aer condiționat, asta pentru că atunci când avionul a aterziat, a simțit o presiune din cauza acestuia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, aceasta s-a gândit că este vorba doar de o alergie. Ulterior, aceasta s-a întâlnit cu prietenul ei bun, Alberto Gómez, cel care a scris scenariul pentru telenovela “Gata Salvaje”.

Cei doi au avut o mică ceartă, iar actrița și-a dat seama că nu se simte tocmai bine, așa că a decis să doarme pentru câteva ore, asta după ce și-a terminat exercițiile sportive. Stările de rău era încă prezente, așa că Marlene Favela a crezut că este vorba despre o gripă.

Marlene Favela a suferit un atac cerebral

După ce s-a trezit, Marlene Favela a simțit furnicături la extremități, așa că a început să-și pună întrebări.

“Am început să simt că-mi amorțesc mâinile și picioarele. Am început să țip după prietenul meu. I-am spus că asta nu este normal și că trebuie să mă ducă la un spital.”, a povestit actrița.

Cu toate că a ajuns de urgență la spital, personalul medical a spus pe atunci că actrița avea o problemă la nivel cerebral, așa că invetigațiile trebuiau să continue. Cu toate că putea să meargă cu ambulanța, Marlene Favela a decis să-și croiască singură drum până la terapie intensivă, la un alt spital.

Actrița a fost supusă unui RMN, astfel că doctorii și-au dat seama că aceasta a suferit un atac cerebral și trebuia operată de urgență.

Marlene Favela credea că acest lucru se poate întâmpla doar dacă ești inconștientă, nu și-a dat seama pe atunci că se pot întâmpla astfel de incidente, fără să știi ce ai cu adevărat.

“Aș fi putut să mor fără să-mi dau seama.”, spune actrița.

În articolul

Marlene Favela, la un pas de moarte. Actrița a suferit un atac cerebral, dar nu și-a dat seama

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x