Marlene Favela nu ține diete riguroase, dar are câteva secrete. Actrița a dezvăluit totul pe rețelele sociale

Publicat pe 22.11.2021 la 14:29 Actualizat pe 22.11.2021 la 15:00

Marlene Favela a devenită mămică pentru prima dată în 2019, atunci când micuța Bella a venit pe lume. După naștere, actrița a încercat să-ți mențină silueta care a consacrat-o și a dezvăluit secretele pe rețelele sociale.

Marlene Favela poartă o rochie albă cu mâneci scurte și are părul desprins

Marlene Favela pe covorul roșu în cadrul premiilor Univision în 2016

Getty Images

De când a devenit mămică pentru prima oară, Marlene Favela își împarte viața între platourile de filmare și viața de acasă. De asemenea, frumoasa vedetă are întotdeauna grijă ce mănâncă și face exerciții fizice constant pentru a rămâne întotdeauna la forma care a consacrat-o.

Deși este foarte slabă, Marlene Favela nu se înfometează și a dezvăluit recent care sunt secretele unei vieți echilibrate, atunci când nu ai timp de prea multe. Actrița le-a dat sfaturi femeilor și le-a arătat cum pot să rămână la o greutate constantă, după naștere.

Marlene Favela s-a luptat cu aceeași problemă pe care o au majoritatea femeilor gravide.

Marlene Favela a dezvăluit secretul unui corp armonios

Actrița care poate fi urmărită în telenovela “La Desalmada” a explicat prin intermediul rețelelor sociale că în timpul sarcinii s-a îngrășat doar 9 kilograme, așa că procesul prin care a trecut pentru a-și recupera silueta nu a fost atât de complicat.

Ceea ce a ajutat-o întotdeauna, mărturisește actrița, a fost disciplina. Marlene Favela spune că niciodată nu a ținut diete stricte și este de părere că cele mai bune sfaturi de slăbit pot fi dăunătoare.

“Nu văd scopul unei diete riguroase, mai ales că apoi poți să te îngrași mult mai mult.”, a declarat Marlene Favela.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În realitate, Marlene Favela are grijă ce mănâncă și caută doar alimente sănătoase. Totuși, actrița nu-și refuză anumite plăceri culinare, din când în când. “Brusc am poftă de ceva și îmi ofer șansa de a gusta.”, spune aceasta.

Alimentația echilibrată nu doar că o ajută să-și mențină o siluetă zveltă, ci și să aibă o piele sănătoasă. Pe lângă faptul că din meniul ei zilnic nu lipsesc legume și fructe, Marlene Favela bea în fiecare zi foarte multă apă.

Marlene Favela și secretele unei vieți sănătoase

Pe lângă toate aceste ritualuri, Marlene Favela nu uită să se dea cu cremă de protecție solară de trei ori pe zi, chiar dacă este în oraș sau în vacanță. “Crema de față cu SPH și eu suntem prieteni buni.”, a mărturisit aceasta.

Pe lângă o dietă sănătoasă, Marlene Favela apelează la multe exerciții de fitness care îi mențin trupul sculptat ca în tinerețe. “Îmi place să alerg și să-mi pun mușchii în acțiune.”, a spus Marlene Favela.

Marlene Favela spune că exercițiile de fitness sunt esențiale, iar alergatul îi oferă puterea de care are nevoie. Pe lângă alergat, actrița patinează, înoată, face pilates și multe exerciții de flexibilitate.

Sportul și alimentația sănătoasă sunt parte integrantă din viața actriței Marlene Favela, astfel că tot ceea ce face o ajută să se gândească la viitorul alături de fiica ei. “Sunt bucuroasă să știu că mă simt bine și sunt sănătoasă, este reflexia a ceea ce fac în fiecare zi.”, a mai spus aceasta.

“Pentru mine este important să fiu bine și sănătoasă, pentru că știu că trebuie să fiu alături de fiica mea. Dacă Dumnezeu îmi permite, vreau să fiu alături de ea cât mai mult timp, să facem cât mai multe lucruri împreună, să o văd pe picioarele ei.”, a declarat Marlene Favela.

În articolul

Marlene Favela nu ține diete riguroase, dar are câteva secrete. Actrița a dezvăluit totul pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x