Marlene Favela și fiica Bella Seely s-au deghizat în iepurași cu ocazia sărbătorilor. Ce imagini a publicat actrița în mediul online

Publicat pe 12.04.2023 la 14:53 Actualizat pe 12.04.2023 la 15:28

Marlene Favela și fiica Bella Seely s-au deghizat în iepurași cu ocazia sărbătorilor. Ce imagini a publicat actrița în mediul online și cum au reacționat fanii.

Marlene Favela poartă părul lung și o floare la ureche

Marlene Favela și fiica Bella Seely s-au deghizat în iepurași cu ocazia sărbătorilor

Profimedia Images

Marlene Favela nu pierde ocazia de a-și arăta creativitatea în preajma sărbătorilor. Așa cum s-a întâmplat de Crăciun, de data aceasta vedeta a optat pentru a se deghiza alături de fiica sa în iepurași.

Marlene Favela și fiica Bella Seely s-au deghizat în iepurași cu ocazia sărbătorilor

Fiica faimoasei Marlene Favela este pasionată de modă și acest lucru se osbervă fără doar și poate pe rețelele sociale. Micuța se bucură de fiecare când mămica celebră decide să-i asorteze ținutele cu cele ale sale. Bella a împlinit vârsta de 3 ani în luna octombrie a anului trecut și nu pierde nicio ocazie de a-și surprinde urmăritorii din mediul online cu zâmbete sincere de copil. Pe 9 aprilie, actrița din Contra viento y marea a ținut să marcheze sărbătorile pascale cu o serie de fotografii inedite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu această ocazie, Marlene Favela și micuța au optat pentru urechi de iepurași, albe cu galben pentru actriță și roz cu alb pentru fiica sa. Cu 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, vedeta și-a sărbătorit succesul prin publicarea unor imagini pe contul personal. Bella a fost cea care a optat pentru doi iepurași pe care i-a ținut în brațe pe parcursul sesiunii foto.

“Mare și frumoasă ca mama”, “Frumoase”, “Bella, foarte frumoasă ca mama ei”, „E mare și frumoasă Bella”, “Ce frumușică fetița ta, Marlene”, au scris internauții. Mulți dintre urmăritorii faimoasei vedete din La desalmada au rămas surprinși să vadă cât de mult a crescut fetița sa. Adevărul este că micuța a stat sub lumina reflectoarelor încă de când s-a născut, asta pentru că mama sa celebră a ținut să-i documenteze toată viața.

Dacă pe profilul său împărtășește fotografii cu micuța, de asemenea aceasta are creat un cont propriu. Acolo Marlene Favela a ținut să o arate pe Bella în ținute inedite. Fiica pe care o are cu George Seely a devenit o mică vedetă pe paginile de Instagram, dar și impresară. Are o marcă proprie de păpuși, jucării și accesorii.

Marlene Favela îi creează un imperiu fiicei sale

Cu toate că își iubește fiica, Marlene Favela a mărturisit că nu-și mai dorește alți copii pe viitor. La 45 de ani, vedeta se bucură de tot ceea ce deține în prezent.

“Dacă într-o zi Bella o să-mi spună că vrea un frățior o să fiu foarte clară și o să mă gândesc foarte bine, ar putea exista posibilitatea asta, dar cred că ar trebui să treacă mulți ani.”, a mărturisit vedeta. Aceasta a subliniat faptul că este fericită în preajma fiicei sale, ceea ce o face să nu se mai gândească la alți moștenitori pe viitor.

“Nu va avea niciodată un frățior pentru că cu ea sunt mai mult decât fericită.”, a declarat actrița pentru publicația Tvynovelas, arată hola.com. Spune că își dorește ca în viitor Bella să fie mândră de ceea ce a realizat până în prezent.

“Vreau ca atunci când o să crească să fie mândră de faptul că m-am gândit la ea și vreau să o învăț că trebuie să muncești pentru visele pe care ți le dorești.”, a transmis actrița.

În articolul

Marlene Favela și fiica Bella Seely s-au deghizat în iepurași cu ocazia sărbătorilor. Ce imagini a publicat actrița în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x