Marlene Favela și-a etalat abdomenul de fier. Cum arată actrița din “Pisica Sălbatică” la vârsta de 45 de ani

Publicat pe 02.08.2023 la 17:37 Actualizat pe 02.08.2023 la 17:41

Marlene Favela se menține într-o formă de zile mari. La vârsta de 45 de ani, actrița din “Pisica Sălbatică” are un trup de invidiat.

Marlene Favela

Gettyimages.com

Nimic nu este mai prețios pentru Marlene Favela decât momentele pe care le petrece cu fiica ei, Bella, care a împlinit recent trei ani. Pentru actriță, maternitatea a fost un mare dar al vieții; pe lângă momentele prețioase pe care le-a trăit alături de fiica ei, a învățat lecții valoroase care au ajutat-o să crească din toate punctele de vedere.

Cu toate acestea, vedeta de telenovele este convinsă că nu vrea să mai aibă copii, chiar dacă s-a refăcut rapid după sarcină, însă timpul o constrânge și greutatea maternității apasă pe umerii femeii de carieră.

Marlene Favela se mândrește cu o formă de zile mari

Cunoscută prin intermediul producțiilor de succes, actrița are un nume răsunător pentru milioane de oameni. Pe lângă prima sa dragoste, actoria, acesta și-a extins aria de activitate și către zona de beauty, acesta lăsându-se pe piață cu diferite rujuri semnate Marlene Favela.

Fanii însă tind să creadă că acesta este și o împătimită a fashion-ului, ea apărând în media cu ținute sofisticate, iar propunerile sale par gândite de stiliști. De curând, a apărut într-o ținută de zi, dar a vrut să-și evidențieze abdomenul atent lucrat la sală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița în vârstă de 45 de ani a respins posibilitatea ca Bella să aibă frați și a spus că se simte împlinită cu familia ei așa cum este acum. "Nu va avea niciodată un frățior, pentru că sunt mai mult decât fericită cu ea", a declarat ea pentru revista mexicană TVyNovelas, în timp ce pășea pe covorul roșu la premiera unui spectacol de teatru.

Cu ceva timp în urmă, actrița s-a arătat deschisă în legătură cu ideea de adopție. "Dacă într-o zi Bella mi-ar spune: "Mami, aș vrea să am un frățior" și dacă ar fi foarte clară și foarte sigură și deja s-a gândit bine, ar putea exista această posibilitate, dar cred că ar fi la mulți ani distanță, pentru ca Bella să ia o astfel de decizie, ar trebui să fie o persoană adultă și conștientă", a comentat ea în septembrie anul trecut.

Ceea ce este cert este că Marlene este foarte mândră de fiica ei, care în prezent este la grădiniță. "Ea merge la școală, nu a fost niciodată la grădiniță", a declarat ea pentru revistă. Se pare că, la vârsta ei fragedă, fetița își va dezvolta diverse abilități în sport și arte. "Face cursuri de karate și flamenco, merge la înot, la muzică, face tot ce poate", a mai spus actrița.

Marea dragoste pe care o are pentru fiica ei a fost sursa de inspirație pentru a-și crea linia de jucării și accesorii pentru copii. "Ea are cinci modele de păpuși, plus linia ei de accesorii. Iată că lucrăm foarte frumos, pentru că este un proiect de dragoste foarte frumos", a mai spus ea. De altfel, această fată își arată adesea abilitățile de modelaj pe rețelele de socializare atunci când promovează produsele magazinului care îi poartă numele.

În articolul

Marlene Favela și-a etalat abdomenul de fier. Cum arată actrița din “Pisica Sălbatică” la vârsta de 45 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x