Marlene Favela spune adevărul! De ce nu își mai dorește vedeta alți copii

Publicat pe 10.11.2021 la 18:00 Actualizat pe 10.11.2021 la 18:22

Deși este îndrăgostită până peste cap de fetița ei, Marlene Favela spune că nu își dorește alți copii în viitor. Cu toate acestea, speră ca cea mică să devină o femeie puternică, sigură și fericită. De ce nu mai vrea vedeta să devină mămică.

Marlene Favela poartă părul desprins și are un machiaj natural

Marlene Favela nu își mai dorește copii

Getty Images

“Bella a venit pe lume la momentul potrivit.”, spune Marlene Favela în ciuda faptului că pe viitor actrița nu își mai dorește alți copii.

Este una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele și deși are 44 de ani, continuă să arate ca în tinerețe, atunci când făcea furori pe micile ecrane.

Recent, vedeta a mărturisit că nu își mai dorește copii, dar își dedică tot timpul liber creșterii fetiței sale pe care o iubește enorm.

Marlene Favela spune că nu își mai dorește copii

Marlene Favela spune că meseria de mamă este una dintre cele mai grele, însă nu regretă faptul că a dat naștere unei fetițe de care este pur și simplu îndrăgostită.

“Ca să fii mămică nu există un manual, nu există cărți, înveți din mers. Dumnezeu mi-a dat-o pe Bella și am descoperit că fiecare zi este specială cu ea alături și sper ca pe viitor să fie fericită, în toate aspectele vieții.”, a declarat Marlene Favela.

Acum ceva vreme, actrița a serbat cea de-a doua zi de naștere a fetiței sale și i-a pregătit o petrecere surpriză inspirată din desenul Masha și Ursul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îți mulțumesc că mi-ai dăruit cei mai frumoși doi ani din viață, prințesa mea. Te iubesc pentru totdeauna.”, a scris Marlene Favea pe contul personal de Instagram.

Marlene Favela a declarat în repetate rânduri că își iubește fiica, de fiecare dată când a avut ocazia, astfel că fani și-au putut da seama ce mamă bună este cunoscuta actriță.

Cu toate acestea, frumoasa brunetă nu își mai dorește copii, asta pentru că vrea să-și dedice timpul pe care îl are creșterii fetiței sale. “Bella a venit la momentul perfect. Este o minune în fiecare zi și va fi până în ziua în care voi muri. Am o responsabilitate enormă pe umeri.”, a mărturisit Marlene Favela.

Marlene Favela și visele pentru fiica sa

Marlene Favela spune că cel mai mare vis al său este să-și vadă fiica fericită și puternică.

“Mi-ar plăcea să fie o femeie puternică, fericită, împlinită. Să se realizeze în toate aspectele vieții. Aș vrea să fie o femeie puternică, îndrăgostită. Vreau ce e mai bun pentru fiica mea. O voi ajuta cu tot ceea ce știu eu și îi voi da toate sfaturile pe care le am de oferit. Tot ceea ce stă în puterea mea, o să-i ofer, restul vom descoperi împreună. Dar da, vreau să fie o femeie puternică.”, a spus actrița.

Cât despre năzbâtiile pe care copila le face deja, Marlene Favela spune că sunt specifice vârstei.

“Are deja doi ani, a intrat în cei mai teribili ani din viață, și sunt teribili pentru că face tot ce vrea.”, spune Marlene Favela.

Deși Marlene a dat naștere unei superbe fetițe în urmă cu doi ani de zile, orice urmă a sarcinii a fost de mult îndepărtată de vedetă. Alimentația bine aleasă, grija pentru sine și orele petrecute în sală o mențin pe Favela în formă.

În ciuda corpului ei, care ai crede că poate complimenta orice ținută, actrița este foarte atentă și la hainele pe care le poartă. Este mereu atentă la stilul pe care-l abordează, alegând mereu piese care o scot de anonimat.

În articolul

Marlene Favela spune adevărul! De ce nu își mai dorește vedeta alți copii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x