Mauricio Islas era adorat de milioane de fani acum 22 de ani. Cum arată în prezent actorul din Amor Gitano

Publicat pe 31.07.2022 la 21:00 Actualizat pe 31.07.2022 la 19:57

Mauricio Islas făcea furori în 1999 atunci când juca în telenovela "Amor Gitano". Acum actorul este total schimbat, însă este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde fanii îi apreciază fiecare postare.

Mauricio Islas poartă un tricou alb

Mauricio Islas pe vremea când interpreta rolul din Amor Gitano

Getty

Mauricio Islas, actorul care a reușit să ajungă la inimile a milioane de femei în 1999 când interpreta rolul lui „Renzo” în telenovela “Amor Gitano”, s-a schimbat complet, dar a rămas la fel de atrăgător ca pe vremuri.

Printre ultimele sale postări de pe rețelele de socializare, bărbatul poate fi văzut îmbrăcat la costum și adoptând o ținută elegantă, chiar dacă pare că se relaxează.

Fanii nu au putut rămâne fără reacții la poza în care apare Mauricio Islas, așa că cei mai mulți dintre ei s-au grăbit să comenteze și să aprecieze postarea.

Actorul are aproape 400 de mii de urmăritori pe contul personal de Instagram, acolo unde reușește să fie o prezență constantă.

Cine este Mauricio Islas

Mauricio Islas s-a născut la 16 august 1973 în Mexic și este cunoscut publicului larg drept unul dintre cei mai buni actori de telenovele. Printre cele mai importante producții în care a participat se numără și “Primer amor…a mil por hora”, “Amores de Mercado” și “Amor Gitano”, telenovele care au avut mare success și în România.

De asemenea, Islas a jucate și în mai multe filme, printre care “Punto y aparte”, “Don de Dios”, “El secreto”, “Un Tigre”.

Mauricio Islas a zburat către Peru în primăvara acestui an, asta pentru a juca într-o piesă de teatru intitulată “Ay amor”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În orice telenovelă a jucat, indiferent dacă a primit roluri de “băiat rău” sau de “băiat bun”, actorul s-a făcut remarcat și a reușit să-și câștige un loc în topurile preferințelor urmăritorilor. Pe 29 noiembrie 2001, Mauricio Islas a luat-o de soție pe Patricia Villasaña cu care a avut și o fetiță născută la 3 mai 2002.

Cei doi au divorțat în 2006, după ce actorul a fost surprins având o relație cu colega lui de platou, Génesis Rodríguez Pérez, care la momentul respectiv avea doar 16 ani.

Drama prin care a trecut Mauricio Islas

Mauricio Islas și familia sa au trecut prin vremuri tulburi dat fiind faptul că acum ceva vreme tatăl actorului a avut mari probleme cu plămânii, dar acest lucru nu s-a întâmplat din cauza virusului SARS-CoV-2.

Vestea tristă a venit în momentul în care vedeta filma pentru piesa de teatru “Distorsion”, ceea ce l-a făcut pe Mauricio Islas să nu se mai gândească la lucrurile pe care le avea de făcut din punct de vedere profesional.

“Tatăl meu a avut un edem pulmonar în luna noiembrie a anului 2020, dar a scăpat grație lui Dumnezeu”, a declarat Mauricio Islas. În acel moment, doctorii au intervenit rapid pentru ca tatăl actorului să aibă timp să-și revină și să nu treacă prin momente mult mai dificile, astfel că familia a respirat ușurată.

“Doctorii au lucrat într-o manieră profesionistă, au avut grijă și l-au salvat pe tatăl meu”, a spus actorul. Mauricio Islas a povestit despre tatăl său și a spus că pandemia de COVID-19 l-a afectat pe acesta, având în vedere faptul că bărbatul era mereu activ și avea o viață plină. Se cunoaște faptul că cei doi mergeau împreună la bowling.

În articolul

Mauricio Islas era adorat de milioane de fani acum 22 de ani. Cum arată în prezent actorul din Amor Gitano

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x