Mauricio Islas vorbește despre Constanza, fiica regretatei Edith González. Cum o va ajuta actorul pe tânără

Publicat pe 04.04.2022 la 14:56 Actualizat pe 04.04.2022 la 15:27

Mauricio Islas vorbește despre Constanza, fiica regretatei Edith González. Acesta spune că îi va oferi întotdeauna sprijinul necesar, asta dacă tânăra va simți nevoia să îl ceară. Cum o va ajuta actorul pe adolescentă.

Mauricio Islas poartă o cămașă albă, costum albastru și are mustață

Mauricio Islas, în cadrul Telemundo Global Studios Celebration. 22 ian. 2019

Profimedia Images

Mauricio Islas vorbește despre Constanza, fiica regretatei Edith González. Acesta spune că îi va oferi întotdeauna sprijinul necesar, asta dacă tânăra va simți nevoia să îl ceară. Până atunci, actorul se menține distant și încearcă să păstreze o relație cordial cu toată familia celebrei actrițe.

Mauricio Islas și Edith González au legat o frumoasă relație de prietenie de-a lungul anilor în care au avut șansa de a juca împreună în cadrul acelorași telenovele.

Mauricio Islas vorbește despre Constanza, fiica regretatei Edith González

În cel mai recent interviu, Mauricio Islas a vorbit despre Constanza, fiica regretatei Edith González. Acesta spune că va păstra distanța față de adolescentă până când aceasta va fi pregătită să îi ceară ajutorul. Dacă adolescenta va decide că își dorește să urmeze pașii celebrei sale mame, Mauricio Islas îi va fi întotdeauna alături.

Mauricio Islas a fost unul dintre cei mai apropiați prieteni ai regretatei Edith González, însă odată cu moartea actriței acesta nu a ținut legătura și cu fiica acesteia, Constanza. În varii interviuri, bărbatul a declarat că nu a vrut să intervină în viața adolescentei și de aceea i-a lăsat un spațiu de gândire acesteia. Recent, Mauricio Islas a fost întrebat dacă ar fi dispus să o ajute pe tânăra de 17 ani într-o carieră viitoare de actriță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă fiica regretatei Edith González nu și-a manifestat dorința de a păși în lumea televiziunii, actorul a mărturisit că va fi alături de aceasta dacă îi va cere vreodată ajutorul.

“Când îmi va căuta ajutorul, sprijinul meu, tot ce are nevoie, voi fi acolo cu siguranță. Pentru moment am respectat toate formalitățile.”, a declarat Mauricio Islas, conform Univision.com. Acesta a spus că ține la Constanza, fiica regretatei Edith González, precum ținea și la aceasta pe vremea când jucau împreună în telenovele. Pe 8 martie 2022, fratele actriței a vorbit despre Constanza, spunând că tânăra a trecut mai ușor peste moartea mamei sale cu ajutorul gândurilor bune și a iubirii care a înconjurat-o mereu.

Constanza, mesaj puternic pentru femeile de pretutindeni

Constanza a participat pe data de 8 martie în cadrul paradei care s-a ținut în Mexic cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Aceasta a surprins atât jurnaliștii, cât și fanii cu un mesaj de-a dreptul emoționant scris de mână pe o pancartă simplă pe care a ținut-o ridicat-o de-a lungul întregii ceremonii.

“Protestez pentru fiecare femeie care nu mai este printre noi, pentru fiecare femeie violată, atinsă fără consimțământ. Prin acest protest îi voi ține vie amintirea mamei mele și voi readuce la viață valorile pe care mi le-a insuflat.”, a scris Constanza.

Mauricio Islas și Edith González au jucat de-a lungul timpului în nenumărate telenovele și au dezvoltat o relație frumoasă de prietenie. La moartea marii actrițe, pe 13 iunie 2019, Mauricio Islas a ținut să transmită câteva cuvinte emoționante pe pagina sa de socializare. Fanii au rămas uimiți de gestul actorului, însă odată cu trecerea anilor acesta i-a menționat numele prietenei sale în varii ocazii.

În articolul

Mauricio Islas vorbește despre Constanza, fiica regretatei Edith González. Cum o va ajuta actorul pe tânără

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x