Mayrín Villanueva, despre relațiile de cuplu ale copiilor săi. Cum se descrie actrița în “rolul” de soacră

Publicat pe 04.01.2022 la 18:20 Actualizat pe 04.01.2022 la 19:14

Mayrín Villanueva este mamă a trei copii, dar și soacră pentru partenerii odraslelor. Cum se descrie actrița în “rolul” acesta și care sunt opiniile ei despre alegerile tinerilor.

Mayrín Villanueva are părul desprins și poartă ruj roșu

Mayrín Villanueva, despre relațiile de cuplu ale copiilor săi

Profimedia Images

Mayrín Villanueva recunoaște că își întreabă întotdeauna copiii despre relațiile lor și este întotdeauna curioasă să afle mai multe noutățile. Acum că aceștia au crescut, actrița a devenit foarte ușor în postura de soacră. Vedeta a mărturisit recent pentru un post de televiziune local că își dorește să fie mai mult alături de copii în anul nou. Cei trei se găsesc în relații serioase și nu mai petrec atât de mult timp alături de părinți.

Mayrín Villanueva nu se consideră o soacră geloasă și vorbește despre relația pe care o are cu partenerii copiilor.

Mayrín Villanueva, despre relațiile de cuplu ale copiilor săi

“Nu sunt deloc geloasă, stau și mă bucur alături de copii, cum cresc, cum învață.”, a declarat actrița, făcând referire la Romina și Sebastian și la partenerii acestora Fiica vedetei are un iubit pe nume Joss, alături de care împarte fotografii și filmulețe pe rețelele sociale.

Protagonista telenovelei “Si nos dejan” a mărturisit că le impune copiilor o anumită oră pentru ajuns acasă, însă este o mamă relaxată. “Îmi place să fiu cu ei, sunt băgăcioasă și relaxată. Evident, pun reguli de ajuns acasă, dar e normal, cum ar face orice mamă.”, a spus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sebastian, fiul vedetei, este într-o relație cu actrița Azul Guaita și la fel, postează fotografii și filmulețe în mediul online, acolo unde se află cei mai mulți dintre fanii lor. În afară planurilor alături de copii, Mayrín Villanueva spune: “îmi doresc pace, să învăț o nouă limbă străină, să învăț să cânt la un instrument, să fac lucruri noi.”

Actrița a completat că a fost foarte noroască în anul care tocmai a trecut: “anul acesta am apucat să lucrez la telenovela Si Nos Dejan, care este unul dintre cele mai mari cadouri ale carierei mele, eram nerăbdătoare să joc un personaj așa.”

Mayrín Villanueva, de-a lungul timpului

Mayrín Villanueva s-a născut pe 8 octombrie 1970 în Toluca, Mexic. Este actriță și cântăreață, dar a jucat și în mai multe reclame. A jucat în telenovela Mentir para vivir în rol de protagonistă în anul 2013. Actrița este mama biologică a trei copii: Romina și Sebastian, din căsnicia cu Jorge Poza, dar și Julia, tânăra a cărui tată este Eduardo Santamarina.

A fost denumită de TvyNovelas ca “Best Female Revelation” pentru rolurile pe care le-a avut de-a lungul timpului în telenovele celebre. “Mi corazon es tuyo”, “Mentir para vivir”, “Una familia con suerte”, “Vecinos”, “Porque el amor manda”, sunt doar câteva dintre numele producțiilor de succes.

Iubita lui Sebastian Poza joacă în noua telenovelă “Rebelde” și este comparată cu Mia Colucci: "Suntem împreună de doi ani, chiar acum merg să o văd. Acești doi ani au fost un proces important pentru că adevărul e că ea este prima mea iubită, adică am mai avut partenere, dar cu ea am încercat lucruri pentru prima dată. Am mers în călătorii împreună, ne-am prezentat familiilor, așa că eu cred că toate lucruri astea făcute pentru prima dată fac o relație să fie frumoasă.

Ne certăm ca în orice relație, dar cred că este o relație bună pentru că ne iubim mult.”

În articolul

Mayrín Villanueva, despre relațiile de cuplu ale copiilor săi. Cum se descrie actrița în “rolul” de soacră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x