Melisa Döngel, surprinsă în cabinetul medicilor. La ce intervenție a apelat celebra actriță

Publicat pe 23.01.2024 la 18:33 Actualizat pe 23.01.2024 la 18:46

Melisa Döngel din Dragostea plutește în aer, una dintre cele mai îndrăgite vedete ale momentului, a fost recent surprinsă în cabinetul medicilor. La ce intervenție a apelat.

Melisa Dongel

Happy Channel

Se pare că celebra actriță a apelat la serviciile unui dermatolog, iar momentul a fost imortalizat printr-o poză în care aceasta apare alături de medic, pe 23 ianuarie 2024.

Vedeta turcă și-a făcut publică vizita la dermatolog și a împărtășit momentul cu fanii

Cu un zâmbet fermecător și o poză alături de dermatologul său, Melisa a făcut public momentul în cabinetul medical, împărtășind astfel o parte mai intimă a vieții sale cu admiratorii.

Cu toate că detaliile despre intervenția specifică nu au fost încă dezvăluite, gestul său de a se fotografia alături de medic demonstrează transparența și sinceritatea cu care abordează aspecte legate de sănătate și frumusețe.

Pe lângă cariera sa de succes în lumea filmului și televiziunii, Melisa este o prezență activă pe platformele de socializare, în special pe Instagram, unde se bucură de o uriașă comunitate de fani. Cu peste 4 milioane de urmăritori, actrița își ține admiratorii la curent cu momentele din viața sa, postând peste 300 de fotografii și filmulețe.

Într-un interviu anterior, Melisa a dezvăluit câteva aspecte din viața sa personală, subliniind că, deși este una dintre cele mai îndrăgite vedete, încă nu s-a căsătorit și că va face acest pas atunci când consideră că norocul îi va surâde. Vedeta a mărturisit că, în trecut, a avut o atitudine mai rezervată față de ideea căsătoriei, dar că începe să își schimbe perspectiva, manifestându-și deschiderea pentru această etapă importantă a vieții.

“Nu, nu sunt căsătorită încă. Sunt încă tânără. O să mă mărit atunci când o să-mi surâdă norocul. Nu am vrut niciodată să mă căsătoresc, a fost un concep cu care nu am fost tocmai în regulă. Cu cât trece timpul îmi dau seama că n-ar trebui să fiu așa ostilă în fața acestei idei. De aceea vreau să mă căsătoresc.”, a spus vedeta.

Cel mai recent proiect profesional al Melisei Dongel a fost unul surprinzător pentru fanii săi, evidențiind versatilitatea sa artistică. Trecând de la comedii romantice, în care s-a consacrat, la povești istorice, actrița aduce în atenție o altă latură a talentului său, explorând diverse genuri cinematografice.

În articolul

Melisa Döngel, surprinsă în cabinetul medicilor. La ce intervenție a apelat celebra actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x