Melisa Döngel, surprinsă în cabinetul medicilor. La ce intervenție a apelat celebra actriță

Publicat pe 23.01.2024 la 18:33 Actualizat pe 23.01.2024 la 18:46

Melisa Döngel din Dragostea plutește în aer, una dintre cele mai îndrăgite vedete ale momentului, a fost recent surprinsă în cabinetul medicilor. La ce intervenție a apelat.

Melisa Dongel

Happy Channel

Se pare că celebra actriță a apelat la serviciile unui dermatolog, iar momentul a fost imortalizat printr-o poză în care aceasta apare alături de medic, pe 23 ianuarie 2024.

Vedeta turcă și-a făcut publică vizita la dermatolog și a împărtășit momentul cu fanii

Cu un zâmbet fermecător și o poză alături de dermatologul său, Melisa a făcut public momentul în cabinetul medical, împărtășind astfel o parte mai intimă a vieții sale cu admiratorii.

Cu toate că detaliile despre intervenția specifică nu au fost încă dezvăluite, gestul său de a se fotografia alături de medic demonstrează transparența și sinceritatea cu care abordează aspecte legate de sănătate și frumusețe.

Pe lângă cariera sa de succes în lumea filmului și televiziunii, Melisa este o prezență activă pe platformele de socializare, în special pe Instagram, unde se bucură de o uriașă comunitate de fani. Cu peste 4 milioane de urmăritori, actrița își ține admiratorii la curent cu momentele din viața sa, postând peste 300 de fotografii și filmulețe.

Într-un interviu anterior, Melisa a dezvăluit câteva aspecte din viața sa personală, subliniind că, deși este una dintre cele mai îndrăgite vedete, încă nu s-a căsătorit și că va face acest pas atunci când consideră că norocul îi va surâde. Vedeta a mărturisit că, în trecut, a avut o atitudine mai rezervată față de ideea căsătoriei, dar că începe să își schimbe perspectiva, manifestându-și deschiderea pentru această etapă importantă a vieții.

“Nu, nu sunt căsătorită încă. Sunt încă tânără. O să mă mărit atunci când o să-mi surâdă norocul. Nu am vrut niciodată să mă căsătoresc, a fost un concep cu care nu am fost tocmai în regulă. Cu cât trece timpul îmi dau seama că n-ar trebui să fiu așa ostilă în fața acestei idei. De aceea vreau să mă căsătoresc.”, a spus vedeta.

Cel mai recent proiect profesional al Melisei Dongel a fost unul surprinzător pentru fanii săi, evidențiind versatilitatea sa artistică. Trecând de la comedii romantice, în care s-a consacrat, la povești istorice, actrița aduce în atenție o altă latură a talentului său, explorând diverse genuri cinematografice.

În articolul

Melisa Döngel, surprinsă în cabinetul medicilor. La ce intervenție a apelat celebra actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x