Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o rochie de gală și s-a lăsat fotografiată într-o mașină de lux. Ce vedete i-au apreciat imaginea publicată în mediul online

Publicat pe 06.03.2023 la 11:17 Actualizat pe 06.03.2023 la 11:54

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o rochie de gală și s-a lăsat fotografiată într-o mașină de lux. Ce vedete i-au apreciat imaginea publicată în mediul online.

Melisa Döngel poartă o rochie cu flori și zâmbește

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o rochie de gală și s-a lăsat fotografiată într-o mașină de lux

Happy Channel

Melisa Döngel a devenit cunoscută pe plan internațional odată cu rolul său din “Dragostea plutește în aer”. Ulterior, s-a implicat în proiectul “Barbaros Hayreddin: Sultan's Edict” și a continuat să fie activă și în mediul online. Ochii săi verzi și părul blong i-au adus nenumărate aprecieri, atât din partea fanilor cât și din partea colegilor de platou.

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o rochie de gală și s-a lăsat fotografiată într-o mașină de lux

La scurt timp după finalizarea proiectului “Dragostea plutește în aer”, Melisa Döngel a jucat alături de îndrăgita Dilan Çiçek Deniz în “Perfect tenant”, iar mai apoi a urmat “ Barbaros Hayreddin: Sultan's Edict”. La doar 23 de ani, vedeta reușește să se claseze printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. Atrage întotdeauna atenția cu frumusețea sa și a strâns până în prezent peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a început cariera la vârsta de 15 ani în serialul “Arka Sokaklar” și a continuat pe o pantă ascendentă de atunci. Cu fiecare apariție pe rețelele sociale, fanii nu uită să-i aprecieze atât calitățile fizice cât și cele actoricești.

“Inima mea s-a oprit”, „Ești foarte frumoasă”, “Grădina frumuseții”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. În 2021, Melisa Döngel a jucat în serialul “Aşk Mantık İntikam” rolul “Cagla Yilmaz”. Deși pe plan profesional reușește să aibă un echilibru, în viața personală lucrurile nu stau tocmai la fel de bine. Presa din Turcia a fotografiat-o pe stradă în momentul unei altercații cu o altă femeie, arată mynet.com. De asemenea, îi este cunoscută deja povestea de viață.

Aceasta a fost violată și bătută în adolescență chiar de către tatăl său. La doar 15 ani, actrița a trecut printr-o perioadă tulburătoare a vieții sale, dat fiind faptul că nu a putut vorbi vreme îndelungată despre acest lucru. I-a povestit mamei sale într-un final, însă aceasta nu a crezut-o. Ulterior, când cea din urmă și-a dat seama că lucrurile au stat într-adevăr așa cum le-a povestit fiica sa, i-a cerut acesteia să nu divulge secretul.

Drama prin care a trecut Melisa Döngel în adolescență

După ce și-a spus în sfârșit povestea, Melisa Döngel a încercat obținerea custodiei surorii sale, mama sa trăind în Rusia. Actrița a primit suport psihologic pentru a trece peste această dramă, însă urmele lăsate se văd și acum în diferitele comportamente pe care aceasta le afișează.

“Nu m-am gândit niciodată să devin actriță, am vrut să mă fac psiholog dar viața m-a adus aici.”, a declarat Melisa Döngel, potrivit newsbeezer.com. La scurt timp de la destăinuire, actrița din “Dragostea plutește în aer” a primit ajutor din partea colegilor actori. Aceștia au sprijinit-o atât personal cât și prin postarea pe rețelele sociale a unui hashtag cu mesajul “Melisa Döngel nu ești singură”.

A studiat în cadrul Osman Yağmurdereli Art Academy și s-a născut pe 18 septembrie 1999 în Istanbul. A jucat rolul “Deniz Çelik” în drama “Bizim Hikaye” lansată în 2017 alături de Burak Deniz și Nesrin Cavadzade.

În articolul

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o rochie de gală și s-a lăsat fotografiată într-o mașină de lux. Ce vedete i-au apreciat imaginea publicată în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x