Melisa Döngel din Dragostea plutește în aer s-a pozat ca o sirenă într-una dintre destinațiile de lux din Turcia. Ce ținută a îmbrăcat vedeta

Publicat pe 24.05.2023 la 14:49 Actualizat pe 24.05.2023 la 15:57

Melisa Döngel din "Dragostea plutește în aer" uimește de-a dreptul cu cea mai recentă fotografie din mediul online. Vedeta s-a lăsat fotografiată ca o prințesă.

Melisa Döngel poartă o bluză fără mâneci și are părul desprins coafat pe spate

Melisa Döngel din Dragostea plutește în aer s-a pozat ca o sirenă într-una dintre destinațiile de lux din Turcia

Happy Channel

Melisa Döngel se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. După lungi perioade în care a ajuns în ochii presei pentru comportamente nepotrivite în public, aceasta arată în prezent că dragostea este tot ceea ce contează în viața sa. Formează un cuplu cu rapperul Sefo.

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” s-a pozat ca o sirenă într-una dintre destinațiile de lux din Turcia

Vedeta care joacă în unul dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia și-a reluat viața amoroasă. De data aceasta formează un cuplu cu un muzician din țara natală. Sefo este cel care i-a făcut din nou inima să bată și nu au negat nicio secundă că ar avea vreo legătură. Cei doi s-au lăsat surprinși luând masa împreună, fără să se despartă unul de lângă celălalt. Dacă actrița a purtat o ținută simplă, ca accesoriu a optat pentru o șapcă cu imprimeu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, artistul a purtat un tricou negru și o șapcă de aceeași culoare. Au fost văzuți în Bodrum, lunând masa împreună. Fanii din mediul online au declarat: “Nu vă mai ascundeți”, “Ieșiți și spuneți care este relația voastră.” De asemenea, actrița din “Dragostea plutește în aer” a fost văzută în Bebek, acolo unde a hrănit câinii de pe stradă. Viața personală nu i-a fost deloc ușoară. Cu toate că se numără printre cele mai îndrăgite actrițe, a fost abuzată de tatăl său în copilărie.

A spus tot adevărul recent, asta pentru că propria sa mamă nu i-a dat crezare. De asemenea, a ținut să-și ia sora în custodie pentru a-i putea fi alături oricând. Cu toate că dragostea a revenit în viața sa, nu se putea trece peste ideea unei despărțiri la scurtă vreme. Până în prezent nu a fost oferită nicio declarație oficială a celor doi implicați. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde recent a ținut să pozeze ca o adevărată divă.

Ce spune Melisa Döngel despre puterea sa într-o relație

Împăcări, despărțiri și alte probleme amoroase apar și în cazul vedetei din “Dragostea plutește în aer”. Vedeta a recunoscut faptul că nu este potrivită atunci când vine vorba despre formarea unui cuplu.

“Nu mă pricep la problemele unei relații. Nu mă pricep nici să încheia una.”, a spus actrița din Turcia. Se spune însă că tatăl cântărețului nu o acceptă pe Melisa Döngel în viața fiului său.

“A fost foarte greșit din punctul meu de vedere să fim urmăriți din Kavacık până în Beykoz. Poate că nu sunt obișnuit cu celebritatea. Tocmai am venit de la filmările unui videoclip. Am crescut în Samsun. Aceste lucruri sunt împotriva modului meu de a fi. Vă mulțumesc că ați venit.”, a declarat Sefo, potrivit haberturk.com. Cei doi au avut parte de câteva momente romantice, prinse de paparazzi de când au început să formeze un cuplu. De aceea și declarația oferită de cântăreț la scurtă vreme după producerea incidentului. La acea vreme, actrița s-a abținut să ofere vreo idee presei, știind cum funcționează lucrurile în acest sens.

În articolul

Melisa Döngel din Dragostea plutește în aer s-a pozat ca o sirenă într-una dintre destinațiile de lux din Turcia. Ce ținută a îmbrăcat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x