Melisa Döngel s-a lăsat fotografiată într-un stil natural, fără machiaj pe chip. Actrița din Dragostea plutește în aer a îmbrăcat un costum de baie albastru

Publicat pe 24.12.2023 la 20:07 Actualizat pe 22.12.2023 la 21:59

Melisa Döngel din "Dragostea plutește în aer" s-a lăsat fotografiată pe barcă, fără machiaj. Vedeta impresionează încă o dată cu frumusețea ei.

Melisa Döngel poartă o rochie cu flori și zâmbește

Melisa Döngel s-a lăsat fotografiată într-un stil natural, fără machiaj pe chip

Happy Channel

Melisa Döngel a devenit recunoscută la nivel internațional odată cu rolul din serialul turcesc “Dragostea plutește în aer”. Astfel s-a aflat povestea vieții sale și de atunci numele ei a ajuns constant pe primele pagini ale publicațiilor de scandal. Viața sa privată este în continuare documentată.

Melisa Döngel s-a lăsat fotografiată într-un stil natural pe barcă

S-a zvonit că ar avea o relație cu artistul Sefo și că apoi ar fi încercat să formeze un cuplu cu Sergen Yalcin. A primit recent o reacție neașteptată din partea fanilor după ce a ținut să aprecieze un comentariu lăsat de Afra Saracoglu ( Golden Boy – Dragoste rebelă) în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta din Dragostea plutește în aer și-a cerut scuze public pe pagina personală de Instagram. Are 4 milioane de fani și peste 400 de fotografii și filmulețe publicate până în prezent. Cele mai recente dintre acestea o găsesc pe barcă, într-o ipostază cu totul naturală. Părul său blond și zâmbetul au reușesc să-i cucerească imediat pe fani. A primit peste o mie de comentarii și peste 200 de mii de aprecieri. Melisa Döngel este foarte activă în mediul online, ceea ce a făcut ca una dintre postările sale să atragă atenția internauților.

Citește și: Melisa Döngel din Dragostea plutește în aer locuiește în prezent cu sora sa după tragedia din adolescență. Ce spune despre familia ei

“Fata ta este frumoasă, dar nu mereu.”, a fost un comentariu lăsat în mediul online către protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă. La scurtă vreme, Melisa Döngel a ținut să aprecieze această remarcă. La scurtă vreme și-a cerut scuze public și a declarat că a făcut acest lucru din greșeală spunând că “nu sunt atât de rea să apreciez un comentariu în care se spune că o femeie este urâtă”.

S-a născut pe 18 septembrie 1999 în Istanbul și este model și actriță. A declarat recent că a fost abuzată de propriul tată în copilărie, însă mama ei niciodată nu a dorit să știe adevărul. Într-un final, lucrurile au decurs într-o manieră pozitivă.

Detalii despre Melisa Döngel din Dragostea plutește în aer

Și-a finalizat studiile în cadrul Osman Yağmurdereli Art Academy. Și a început să apară pe micile ecrane în 2014 în serialul Elif. În 2016 a interpretat rolul Sevtap în serialul Hangimiz Sevmedik. A devenit o personalitate publică atât pe micile ecrane cât și în mediul online.

A reușit să fascineze încă o dată cu frumusețea sa la cei 23 de ani. A fost asociată cu mai multe evenimente din viața sa personală, însă de fiecare dată a ținut să iasă la suprafață pentru a le dezvolta și a le prezenta fanilor ceea ce se întâmplă cu adevărat. A legat o relație frumoasă de prietenie cu colegii din Dragostea plutește în aer, serial care i-a adus celebritata internațională. A fost abuzată sexual de tatăl său încă din copilărie și în prezent este nevoită să practice terapia.

Cu toate acestea, își continuă viața profesională și personală în același fel jovial pe care l-a afișat în repetate rânduri. A interpretat rolul celei mai bune prietene a frumoasei Eda în serialul Dragostea plutește în aer și s-a remarcat imediat pe micile ecrane datorită talentului.

În articolul

Melisa Döngel s-a lăsat fotografiată într-un stil natural, fără machiaj pe chip. Actrița din Dragostea plutește în aer a îmbrăcat un costum de baie albastru

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x