Melisa Döngel s-a transformat în Marilyn Monroe. Surpriza pe care vedeta din Dragostea plutește în aer a pregătit-o pentru fani

Publicat pe 11.01.2024 la 15:31 Actualizat pe 11.01.2024 la 12:52

Melisa Döngel și-a surprins fanii cu cele mai recente apariții în mediul online. Vedeta s-a transformat în Marilyn Monroe, iar asemănarea este izbitoare. Vezi în articolul de mai jos despre ce este vorba.

Melisa Döngel poartă o rochie cu flori și zâmbește

Melisa Döngel s-a transformat în Marilyn Monroe pentru a-și promova noul său proiect profesional

Happy Channel

Numele faimoasei Melisa Döngel a reapărut pe primele pagini ale publicațiilor din Turcia. Proiectele recente reușesc fără doar și poate să-i întregească faima, însă aparițiile din mediul online sunt la fel de frecvent discutate de către fani.

Melisa Döngel din Dragostea plutește în aer s-a transformat în Marilyn Monroe

Se spune că vedeta a optat pentru operațiile estetice, iar în prezent este de nerecunoscut. A jucat în Dragostea plutește în aer și este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. Într-un interviu recent s-a lăsat descoperită și a menționat că nu este adepta bisturiului, însă pentru pomeți și bărbie s-a lăsat pe mâna doctorilor esteticieni pentru anumite proceduri non-invazive.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta spune că în prezent nu este mulțumită de schimbarea pentru care a optat, însă reușește de fiecare dată să arate contrariul în mediul online. De asemenea, a punctat faptul că folosește cremă pentru tratarea hemoroizilor în jurul ochilor.

Melisa Döngel urmează să apară alături de Halil Ibrahim Ceyhan în serialul Kirli Sepeti. Cei doi vor fi soț și soție în cea mai nouă producție turcească, iar fanii s-au arătat deja mai mult decât entuziasmați în mediul online. Până la odată exactă a difuzării, vedeta și-a surprins comunitatea de pe rețelele sociale cu o transformare uluitoare.

Apare ca Marilyn Monroe, iar transformarea este izbitoare. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt proiecte profesionale realizate recent. Printre serialele în care a jucat se numără Kusursuz Kiracı – Perfect tenant, acolo unde a împărțit platourile de filmare cu Dilan Cicek Deniz, dar și Love Tactics cu Demet Ozdemir. O va interpreta pe celebra Marilyn Monroe într-un musical numit “Broadway in Istanbul Vol. 2”. Actrița în vârstă de 23 de ani a reușit și de această dată să atragă atenția.

Cum va decurge proiectul Broadway in Istanbul Vol. 2 cu Melisa Döngel în rol principal

Pentru prima dată, Melisa Döngel va juca live pe o scenă în fața fanilor. De asemenea, va dansa și va cânta în stilul caracteristic divei celebre.

“Pentru prima dată în viața mea, o să performez live pe o scenă, acolo unde o să-mi privesc publicul în ochi.”, a declarat vedeta, arată ensonhaber.com. A dezvăluit că este mai mult decât încântată de fotografiile pe care le-a realizat împreună cu unul dintre fotografii celebri ai Turciei.

“Melisa ești o artă în devenire”, “Frumusețe”, “Știu că te simți foarte frumoasă și sexy, așa că nu vreau să spun nimic ce te poate răni, dar acest personaj nu ți se potrivește. Nu îmi place”, “Sora mea Melisa, ești foarte frumoasă”, au fost doar câteva dintre cuvintele lăsate de internauți în mediu online. După ce a declarat că și-a pierdut identitatea cu multitudinea de filtre pe care a ținut să le atribuie, în prezent se bucură de naturalețe și de faptul că a avut curajul să se lase văzută de către fani într-un mod pe care până în prezent l-a evitat.

În articolul

Melisa Döngel s-a transformat în Marilyn Monroe. Surpriza pe care vedeta din Dragostea plutește în aer a pregătit-o pentru fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x