Mert Ramazan Demir a publicat o poză cu fratele său. Melik Demir este doctor și are o relație foarte bună cu celebrul actor

Publicat pe 03.09.2024 la 14:46 Actualizat pe 03.09.2024 la 15:18

Mert Ramazan Demir și-a uimit fanii atunci când a publicat o fotografie emoționantă alături de fratele său. Melik Demir este un doctor îndrăgit în Turcia.

actori pe platourile de filmare

Mert Ramazan Demir a publicat o poză cu fratele său

Happy Channel

Noul sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă este așteptat cu nerăbdare de fanii din toată lumea. Vor apărea nume noi în distribuție, iar povestea este gata să fie la fel de uimitoare ca până acum. Mert Ramazan Demir rămâne actorul principal, iar odată cu acest serial a urcat pe scara succesului foarte rapid.

Mert Ramazan Demir a publicat o poză cu fratele său

Viața personală a actorului a fost intensă dezbătură de când numele său a început să apară în cele mai multe dintre publicațiile din țara natală. Familia lui Mert Ramazan Demir a ajuns să apară la fel de interesantă pentru internauți. În mediul online, acesta are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina de instagram și a publicat până acum peste 70 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, s-a vorbit despre fratele actorului. Este vorba despre doctorul Melik Demir. Se pare că cei doi seamănă leit și fanii au ajuns chiar să-i confunde. În ceea ce-l privește pe Melik Demir, acesta are peste 13 mii de prieteni virtuali pe pagina de instagram.

Mert Ramazan Demir joacă personajul Ferit în Golden Boy – Dragoste rebelă și nu a ținut să ofere informații despre relația pe care o are în prezent cu colega de platou Afra Saraçoğlu. Un lucru este cert, acesta nu este din nou îndrăgostit. Astfel, fanii mai au o șansă să-i revadă pe cei doi împreună.

Citește și: Mert Yazıcıoğlu a fost întrebat despre fosta sa parteneră, Afra Saraçoğlu. Răspunsul i-a uimit pe fanii din mediul online

Dacă până acum a fost actorul cel care s-a lăsat în centrul atenției, de data aceasta este vorba despre fratele său, doctorul Melik Demir. Se pare că cei doi au trăsături similare. Mert Ramazan Demir mai are alți trei frați pe lângă acesta. Născut pe 28 ianuarie 1998, acesta a jucat în producții importante precum UFO în 2022, dar și Ciplak în 2020. Cel mai recent proiect profesional al său este Shahmaran pentru care chiar a filmat recent un nou sezon.

Detalii despre Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă

Dacă înainte de a fi distribuit în producția de succes era cunoscut doar în Turcia, de data aceasta a devenit îndrăgit de fanii din toată lumea. Proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă a început în 2022 și el a fost personajul principal.

În viața personală a fost prieten bun cu Mert Yazicioglu și Afra Saracoglu până la un punct. Odată ce a devenit coleg de platou cu actrița, lucrurile s-au schimbat complet în viața lor amoroasă. În vara anului 2023, Mert Ramazan Demir și Afra Saracoglu au fost surprinși în timp ce se sărutau și de atunci nimic nu a mai fost la fel.

Citește și: Viața amoroasă a lui Mert Yazıcıoğlu. Cu cine a mai format un cuplu după despărțirea de Afra Saracoglu și Dilan Cicek Deniz

A studiat mai multă vreme pentru a deveni un actor desăvârșit. Surprins recent de către reporteri, nu a ținut să fac mențiuni despre ceea ce se întâmplă în dragoste.

Recent, a luat parte la nunta colegilor de platou Beril Pozam și Ersin Arici alături de alți actori din Golden Boy – Dragoste rebelă. În mediul online este foarte discret atunci când publică imagini și filmulețe. Are tot mai multe colaborări la activ și caută să fie prezent lângă fanii săi.

În articolul

Mert Ramazan Demir a publicat o poză cu fratele său. Melik Demir este doctor și are o relație foarte bună cu celebrul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 septembrie 2024. Racii au parte de cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât îl costă pe un român încălzirea pentru iarnă, deşi îşi taie lemne din propria pădure: "E teroare cu ele"
a1.ro
Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile lunare și cum li s-a îmbunătățit viața
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
3 semne zodiacale sunt testate de Univers pe 16 septembrie 2024. Află dacă te numeri printre ele
useit.ro
De ce a vibrat Pământul timp de 9 zile. Sursa surprinzătoare a fost descoperită în Groenlanda
as.ro
Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele: „Suntem devastați”
MediCOOL
Cauze ale durerilor de rinichi. Ce poate provoca disconfort la nivelul acestor organe
Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
DeParinti
Cât de sigur e să mănânci struguri în timpul sarcinii. Ce spun specialiștii
MediCOOL
Ceaiuri pentru imunitate. Cum pot sprijini apărarea organismului
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x