Mert Yazıcıoğlu este lăudat pentru rolul din Muguri roșii – Kızıl Goncalar. Ce îl deosebește de ceilalți actori

Publicat pe 07.02.2024 la 12:45 Actualizat pe 07.02.2024 la 13:23

Mert Yazıcıoğlu face parte din distribuția seriei Muguri roșii - Kızıl Goncalar și este unul dintre cei mai apreciați actori la momentul actual. Ce îl deosebește de colegii săi de platou.

actor poartă o cămașă albă cu mâneci lungi

Mert Yazıcıoğlu este lăudat pentru rolul din Muguri roșii – Kızıl Goncalar

Profimedia Images

Serialul Muguri roșii - Kızıl Goncalar aduce în atenția fanilor actori de renume. În rolurile principale îi avem pe Özgü Namal și Özcan Deniz, însă și celorlalți ar trebui să li se acorde o importantă la fel de majoră. Comentariile care apar în mediul online în aceste cazuri arată performanța pe care o înregistrează producția turcească.

Mert Yazıcıoğlu este lăudat pentru rolul din Muguri roșii - Kızıl Goncalar

Serialul a reușit să atragă atenția încă de la început cu o poveste puternică, dar și cu actorii inediți care fac parte din distribuție. Printre aceștia se numără și îndrăgitul Mert Yazıcıoğlu, fostul partener al faimoasei Afra Saraçoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă. Este necesar să punctăm satisfacția pe care telespectatorii o au atunci când îl urmăresc pe actorul turc în acest proiect. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cea mai recentă dintre acestea îl vedem cu ochelari de soare și cu o glugă pe cap. Joacă rolul Cüneyd în Muguri roșii și se dedică personajului său atât de mult încât naturalețea îi iese la iveală foarte ușor. Cei mai mulți internauți susțin că nimeni altcineva n-ar fi putut să joace cu atât de multă emoție și cu o expresie corporală atât de evidentă, arată seriesturkish.com.

Citește și: Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu au fost văzuți împreună. Legăturile dintre ei s-au schimbat

“Joacă perfect”, “Tonul vocii lui și expresiile faciale sunt de admirat”, au spus fanii. Este bine de știut că acesta este fără doar și poate unul dintre cele mai importante proiecte ale sale până în prezent. Născut pe 10 mai 1993 în Istanbul, a studiat administrație și afaceri în țara natală. Ulterior s-a îndreptat către actorie și astăzi este apreciat de fanii din toată lumea.

După o perioadă în care a luat lecții de actorie a jucat în 2011 în filmul My Grandfather's People (Dedemin İnsanları). A jucat de asemenea în serialul Karagül în 2013 timp de 4 sezoane. Încă o dată a făcut echipă cu Ozcan Deniz pe platourile de filmare.

Cine este Mert Yazıcıoğlu, actorul din Muguri roșii

După o relație cu faimoasa vedetă din Golden Boy – Dragoste rebelă, a încercat să formeze un cuplu cu Dilan Cicek Deniz. Cei doi și-au încheiat momentele emoționante într-un mod cu adevărat sincer. În ceea ce privește proiectele profesionale, a urmat Umuda Kelepçe Vurulmaz în 2016, acolo unde a jucat rolul Firat.

Citește și: Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir se căsătoresc. Ce spun ultimele zvonuri din Turcia

De asemenea, personajul Korkut în Mehmed the Conqueror din 2018 i-a adus faimă și succes. În același an a împărțit platourile de filmare cu Kerem Bursin în lungmetrajul Good Game: The Beginning (İyi Oyun). One Litre of Tears (Bir Litre Gözyaşı) este drama care i-a adus un rol principal tot în 2018, arată milliyet.com.tr. Drama Love 101 din 2020 i-a adus rolul Sinan și a jucat alături de Alina Boz, Pinar Deniz și alte actrițe excelente. Kubilay Aka i-a fost coleg de platou, dar și Ipek Filiz Yazici. A avut două sezoane și s-a reflectat ca o dramă pentru adolescenți prezentată într-un mod cu adevărat impecabil.

În articolul

Mert Yazıcıoğlu este lăudat pentru rolul din Muguri roșii – Kızıl Goncalar. Ce îl deosebește de ceilalți actori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x