Merve Çağıran surprinde cu o fotografie in care apare fără machiaj pe față. Cum arată vedeta din "Inimă Rănită"

Publicat pe 19.10.2022 la 19:33 Actualizat pe 13.01.2023 la 14:05

Merve Çağıran surprinde cu o fotografie in care apare fără machiaj pe față. Cum arată vedeta din "Inimă Rănită".

Merve Çağıran poartă o rochie de mireasă albă și are părul lung și ondulat

Merve Çağıran din Inima Ranita

Happy Channel

Nu este pentru prima oară când Merve Çağıran își surprinde cei peste un million de fani de pe conturile de socializare. De data aceasta, vedeta s-a lăsat fotografiată în vacanță și a ținut să fie văzută de toată lumea fără machiaj pe chip.

Merve Çağıran surprinde cu o fotografie in care apare fără machiaj pe față

În mediul online a postat până acum peste 400 de fotografii și filmulețe, iar cea mai recentă îi surprinde pe fanii de pretutindeni. Dacă în “Inimă rănită” joacă un rol nu tocmai agreat de telespectatori, în viața reală este iubită de toată lumea. Merve Çağıran din “Inimă rănită” s-a lăsat astfel fotografiată așa cum de puține ori a fost văzută până acum. Dacă pe micul ecran și-a găsit inspirația în rolurile sale, pe rețelele sociale s-a lăsat văzută cu totul naturală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși reușește de fiecare dată să-și țină viața privată departe de ochii celor curioși, mulți știu că vedeta a avut o relație de iubire cu İsmail Hacıoğlu, colegul său de platou din serialul „Child”, o producție admirată de mulți. Cei doi au decis să pună punct sentimentelor după o perioadă de timp, cum au făcut tot mai mulți actori ce și-au găsit iubirea pe platourile de filmare.

“Desigur, această fericire este datorită faptului că mă întorc în Istanbul mâine”, a scris vedeta în dreptul postării. Sute de comentarii și mii de aprecieri au fost primite din partea tuturor.

Merve Çağıran din “Inimă rănită” s-a născut în 1992 și a fost văzută pentru prima oară pe micile ecrane în serialul turcesc “ Tek Turkey”. Debutul în cadrul acestor producții l-a avut în anul 2015 cu un rol în seria “Sweet Little Liars”. Printre fotografiile postate de Merve Çağıran pe internet, putem vedea și ipostaze ale vedetei din copilărie.

Cine este Merve Çağıran din “Inimă rănită”

Nu doar că este o artistă de succes pe micile ecrane, însă protagonista din “Inimă rănită” se ocupă și cu proiecte voluntare de ajutorare a copiilor nevoiași. Le oferă de asemenea sugestii celor care își doresc să se implice. Printre aparițiile sale nu puteau să lipsească cele de pe coperților de revistă din țara natală, acolo unde își etalează cele mai apreciate ipostaze. Pentru a-și menține trupul impecabil, Merve Çağıran apelează la exerciții ce îi modelează trupul. De asemenea, vedeta a putut fi văzută și pe podium, acolo unde a fost văzută defilând de mai multe ori în cariera sa.

În articolul

Merve Çağıran surprinde cu o fotografie in care apare fără machiaj pe față. Cum arată vedeta din "Inimă Rănită"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x