Mesajul emoționant lăsat de Ozge Ozpirincci pentru soț la scurt timp după ce a devenit mămică. Burak Yamanturk și-a serbat ziua de naștere

Publicat pe 27.12.2021 la 13:53 Actualizat pe 27.12.2021 la 14:37

Ozge Ozpirincci și Burak Yamanturk au devenit părinți pentru prima dată și au fost văzuți împreună la scurt timp după naștere. Acum, actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” i-a lăsat un mesaj emoționant soțului ei chiar de ziua lui de naștere. Ce a scris vedeta.

Ozge Ozpirincci poartă pantaloni lungi și o bluză albastră cu dungi negre

Mesajul emoționant lăsat de Ozge Ozpirincci pentru soț

Happy Channel

Ozge Ozpirincci a devenit mămică acum ceva timp și de atunci a fost zărită de jurnaliști o singură dată, alături de soțul ei, Burak Yamanturk. Cei doi s-au căsătorit anul acesta, însă nunta cea mare va fi organizată odată cu botezul fetiței, așa cum au stabilit de comun acord îndrăgostiții.

Deși este ocupată cu cea mică, Ozge Ozpirincci nu a vrut să rateze momentul, așa că i-a scris partenerului un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

Fanii au reacționant imediat și au căzut de acord că cei doi formează un cuplu perfect și au demonstrat că formează o familia în adevăratul sens al cuvântului de când au devenit părinți.

Mesajul emoționant lăsat de Ozge Ozpirincci pentru soț la scurt timp după ce a devenit mămică

“Tu te-ai născut frumos, tati ! Sunt bucuroasă că ești aici ! Cu noua viață pe care am adăugat-o legăturii noastre am devenit și mai uniți. Să sperăm că vom fi sănătoși, împăcați, că vom călători, că vom mânca bine, că vom avea mese festive, proiecte interesante cu fiecare etapă care va trece. Te iubesc!”, a scris Ozge Ozpirincci cu ocazia zilei de naștere a soțului ei.

“Sunt bucuroasă că s-a născut ea”, “Sunt bucuroasă”, “Crăciun fericit, familie frumoasă”, “Ce soț frumos”, “Mulți ani fericiți alături de cei dragi”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Peste 60 de mii de aprecieri și sute de comentarii a primit în cadrul postării actrița din “Femeie în înfruntarea destinului”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Burak Yamantürk s-a născut pe 23 decembrie 1983 în Izmit. Deși a studiat submarinele și cum funcționează acestea, fiind inginer, iată că dorința de a deveni actor s-a materializat în cele din urmă.

A studiat la „Istanbul State Opera and Ballet” și „Mimar Sinan University”, acolo unde a obținut diploma de dansator. A debutat în televizune cu un rol minor în producția „Ayhan Hanım”, film apărut în 2011. În 2012 a făcut parte din serialul „Veda TV”, acolo unde a jucat rolul lui “Kemal”.

Ozge Ozpirincci, mămică pentru prima oară

Ozge Ozpirincci a născut pentru prima oară, iar momentul a fost așteptat cu nerăbdare atât de fani, cât și de părinți. Actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” a decis alături de soțul ei ca fiica să poarte numele de “Mercan”.

Deși la început Ozge își dorea ca micuța să se numească “Grape” ( Strugure), iată că dorința nu i-a fost îndeplinită, asta pentru atât Burak Yamanturk cât și fani nu au fost de acord cu alegerea actriței.

De când a dezvăluit că este însărcinată, vedeta nu a postat fotografii pe rețelele sociale, însă prietenii nu au ezitat să o arate fanilor cu burtica de gravidă.

Ozge Ozpirincci s-a născut pe 1 aprilie 1986 și este o cunoscută vedetă de teatru și televiziune din Turcia. Și-a început cariera ca și actriță în serialele „Cesaretin Var mı Aşka” și „Kavak Yelleri”, dar a jucat și în filme precum “Veda” și “Anadolu Kartalları”.

A produs scurtmetrajul „The Loss”, producție ce a reușit să câștige nenumărate premii în cadrul festivalurilor internaționale de film.

În articolul

Mesajul emoționant lăsat de Ozge Ozpirincci pentru soț la scurt timp după ce a devenit mămică. Burak Yamanturk și-a serbat ziua de naștere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x