Mesajul transmis de Facundo Arana pe rețelele de socializare. Fanii au rămas plăcut impresionați

Publicat pe 11.07.2023 la 13:00 Actualizat pe 11.07.2023 la 08:17

Facundo Arana făcea furori în 1998 când a jucat alături de Natalia Oreiro în Muñeca Brava (Înger Sălbatic). Acum, actorul este complet schimbat și reușește să își mențină o comunitate impresionantă de fani pe rețelele de socializare. Recent, acesta a postat o fotografie care i-a emoționat pe internauți.

Facundo Arana se află într-un avion alături de Natalia Oreiro

Facundo Arana și Natalia Oreiro în "Înger Sălbatic"

Profimedia Images

Facundo Arana este unul dintre cei mai cunoscuți actori de telenovele din anii ’90. Acesta s-a născut la 31 martie 1972 în Buenos Aires, Argentina și a devenit cunoscut rapid datorită producțiilor televizate în care a fost implicat.

Actorul a câștigat nenumărate premii datorită rolurilor pe care le-a interpretat atât în filme cât și în piese de teatru. De asemenea, acesta este cunoscut pentru implicarea sa în munca de caritate alături de soția sa.

Facundo Arana vine dintr-o familie foarte bună, având în vedere că tatăl lui este avocat specializat în drept maritim, iar mama lui este atletă și fostă jucătoare de hockey. La 11 ani acesta a fost diagnosticat cu cacer, însă după multă vreme petrecută în spital sa declarat vindecat.

Facundo Arana impresionează fanii de pe rețelele de socializare

Actorul reușește să rămână o prezență constantă în mediul online, acolo unde are peste 700 de mii de urmăritori. Recent, acesta a postat o fotografie alături de soția sa în care le îndeamnă pe femei să meargă la doctor pentru a apela la mamografie. Astfel, fanii au reușit să vadă și o altă față a lui Facundo Arana.

În noiembrie 2010, Facundo Arana a încercat să se implice cât mai mult în campaniile pentru donarea de sânge, astfel ca oamenii care au nevoie de ajutor să fie salvați. De asemenea, acesta a încercat să urce pe vârful Everest (8.848 m deasupra nivelului mării), asta pentru a se face auzit în ceea ce privește soliddaritatea cu privire la donarea de sânge.

Facundo Arana a trebuit să abandoneze călătoria, asta din cauza faptului că a întâmpinat probleme respiratorii. În 2016 a reușit performanța pe care și-a propus-o.

Cine este Facundo Arana

Facundo Arana a avut o relație cu actrița Isabel Macedo timp de zece ani. Din2007, acesta este într-o relație cu modelul Maria Susini cu care are și trei copii, India Arana Tagle, Yaco Arana Tagle și León Moro Arana Tagle și cu care s-a căsătorit în 2012.

Printre aparițiile lui Facundo Arana se numără și “El agua del fin del mundo”, „Alta comedia”, „Marco, el candidato”, dar și “Muneca Brava”, producție care l-a propulsat în primele locuri din topurile de la vremea aceea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ultimii ani, Facundo Arana a fost ambasadorul multor campanii de ajutorare a celor mai nevoiași, printre care și “UNICEF”. Este fondatorul “Donar Sangre Salva Vidas”, campanie pentru care a filmat două documentare care au avut mare succes la public.

De asemenea, și-a îndreptat cariera actoricească spre părțile mai puțin cunoscute de publicul telespectator, astfel că Facundo Arana poate fi urmărit povestind despre Argentina și despre detaliile acestei țări.

Printre alte activități pe care le-a întreprins, Facundo Arana a reușit să intre și pe piața muzicală, având o voce inconfundabilă cu care și-a înnebunit fanele din întreaga lume. A reușit astfel să scoată pe piață trei albume, “En el aire”, “Salir a tocar” și “Chiquititas vol 4”.

Printre toate premiile pe care le-a avut de-a lungul timpului, cele mai multe fac referire la faptul că Facundo Arana a reușit să se impună ca fiind “Cel mai bun actor” în cadrul “Martin Fierro Awards”.

În articolul

Mesajul transmis de Facundo Arana pe rețelele de socializare. Fanii au rămas plăcut impresionați

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x