Mesajul transmis de fiul lui William Levy după accident. Fanii au rămas impresionați

Publicat pe 11.01.2022 la 10:00 Actualizat pe 11.01.2022 la 09:20

Christopher Alexander, fiul lui William Levy, a suferit un accident acum aproximativ un an. Băiatul a avut probleme cu genunchii și a fost nevoit să facă recuperare, însă acum este din nou prezent pe rețelele sociale și a impresionat fanii cu mesajul transmis.

William Levy este alături de familia lui pe un teren de baseball. Actorul poartă ochelari de soare și șapcă

Fiul lui William Levy a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Profimedia Images

După accidentul suferit pe terenul de golf acum mai bine de un an, fiul lui William Levy revine pe rețelele de socializare și impresionează fanii cu mesajul transmis.

Christopher Alexander a trebuit să treacă prin luni de terapie după ce o mașină de golf i-a căzut peste picioare. După accident, milioane de fani din întreaga lume i-au transmis mesaje de susținere și iubire.

Timpul a trecut, iar fiul lui William Levy s-a refăcut și acum poate să joace baseball, unul dintre sporturile sale favorite.

Mesajul transmis de fiul lui William Levy după accident

Chiar dacă are 15 ani, Christopher Alexander are o atitudine matură și sinceră, astfel că și-a impresionat fanii cu mesajul transmis după accident.

Fiul lui William Levy a postat pe contul personal de Instagram un filmuleț acolo unde apare pe terenul de baseball ca jucător în prima linie. În dreptul postării, acesta a lăsat un mesaj emoționant.

“Se simte genial să fii din nou pe teren. Nu puteam să trec peste această etapă fără sprijinul vostru și al familiei.”, a scris tânărul de 15 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea făcută de fiul lui William Levy nu a rămas fără răspuns, iar primii care și-au făcut apariția pe contul de socializare al tânărului au fost chiar părinții lui.

“Sunt fericit că te văd din nou făcând ceea ce iubești. Ai muncit enorm în ultimul an pentru a ajunge aici. Cel mai frumos sentiment e să te văd din nou pe teren. Mulțumesc lui Dumnezeu.”, a scris William Levy în dreptul postării fiului său.

Elizabeth Gutiérrez, mama lui Christopher a scris: “Inima mea este plină de recunoștință și fericire. Te iubesc, copilul meu.”

William Levy vorbește despre accidentul fiului său

Chiar dacă acum William Levy și Elizabeth Gutiérrez respiră ușurați și se bucură de fiecare moment pe care îl rezervă viața, acum un an, cei doi părinți au trecut printr-o etapă mai puțin plăcută.

După accidentul pe care fiul său l-a suferit, actorul a declarat: “Au fost clipe dificile, într-adevăr, el era unul dintre cei mai buni jucători de baseball din SUA. Să-l văd de la a fi pe teren în scaun cu rotile, a fost puțin dificil. Îl luam mereu și îl căram pentru a-l duce la baie.”, a declarat William Levy.

William Levy a adăugat: “Mulțumesc lui Dumnezeu, după un an de terapii și cinci operații, este bine și deja s-a întors pe terenul de baseball.”

William Levy a declarat că cea mai mare realizare a sa a reprezentat-o nașterea celor doi copii. Pentru celebrul actor, rolul de tătic l-a transformat în totalitate.

Cu toate că este într-o relație cu Elizabeth Gutiérrez din 2003, actorul nu se gândește la căsătorie și amândoi se bucură de clipele petrecute împreună fără nevoia de a avea o hârtie care să-i unească.

William Levy este un celebru actor de origine cubaneză și este cunoscut publicului pentru rolurile pe care le-a avut în telenovele precum “Sortilegio”, “Café con aroma de mujer”, “Triunfo del amor” și “Don’t mess with an angel”.

În articolul

Mesajul transmis de fiul lui William Levy după accident. Fanii au rămas impresionați

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x