Mesajul transmis de William Levy fanilor săi. Ce își dorește actorul din partea celor care îl îndrăgesc

Publicat pe 24.12.2021 la 10:18 Actualizat pe 24.12.2021 la 10:18

William Levy, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele, a postat un mesaj important pe rețelele de socializare pentru fanii săi de pretutindeni. Ce își dorește actorul din partea celor care îl îndrăgesc.

William Levy poartă un costum negru, o cămașă albă și papillon

William Levy pe covorul roșu la premiera filmului "Resident Evil" în Japonia

Getty

William Levy continuă să încânte fanii din întreaga lume, mai ales după ce i-a anunțat pe toți că se va întoarce pe platourile de filmare. După ce fiul său a suferit un accident pe terenul de golf și a fost nevoit să stea la pat timp de un an, actorul și-a luat o pauză și a fost alături de familie.

Acum, William Levy este din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare și încearcă să posteze cât mai des informații pentru fanii care îl iubesc. Recent, acesta le-a transmis internauților un mesaj important.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că William Levy este genul de bărbat care are întotdeauna grijă ca aspectul său fizic să fie impecabil, asta pentru ca întotdeauna să aibă apariții de senzație. În încercarea de a le da un sfat celor care îi apreciază munca, actorul a scris câteva cuvinte motivaționale în online.

Mesajul transmis de William Levy fanilor săi

Timp de un an în care William Levy a fost mai mult absent din online, fanii i-au transmis mesaje de îmbărbătare și curaj pentru a face față oricăror provocări îi va aduce viața. Astfel, pentru a le întoarce favoarea și a fi cât mai contectat cu publicul său, actorul a scris câteva cuvinte în online.

“Fă sport pentru a rămâne fit, nu slab. Mănâncă pentru a-i aduce o mulțumire corpului tău și nu uita să zâmbești cât mai des. Stați, nu des. Mereu! Vă iubesc pe toți.”, a scris William Levy.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu mai mult de 8 milioane de fani pe contul personal de Instagram, William Levy se poate considera o persoană norocoasă, care are nu doar o familie minunată care îl sprijină în orice decizie, dar și cu o comunitate importantă pe rețelele de socializare.

Postarea bărbatului nu a rămas fără răspuns, așa că după ce William Levy le-a oferit un sfat celor care îl iubesc, aceștia l-au copleșit cu mulțumiri.

William Levy și Elizabeth Gutierrez sunt împreună din 2003

Chiar dacă William Levy și Elizabeth Gutierrez sunt împreună din 2003, cei doi nu au decis niciodată să se căsătorească. Astfel, presa de scandal a vehiculat de mai multe ori că îndrăgostiții ar fi întâmpinat greutăți și s-ar fi despărțit.

Iată că recent, atât William Levy cât și Elizabeth Gutierrez au participat la un eveniment important, acolo unde au ajuns împreună și s-au afișat mai apropiați ca oricând.

Părinți a doi copii, cei doi au trecut prin greutăți în ultimul an, având în vedere că Christopher Alexander a suferit un accident atunci când se afla într-o mașină de golf. Aceasta a căzut peste picioarele băiatului și i-a afectat mersul timp de multă vreme.

Fiind un împătimit al sportului, Christopher Alexander nu s-a mai putut întoarce pe terenul de baseball multă vreme. Cu multă răbdare și operații nenumărate, iată că fiului lui William Levy și-a revenit și acum poate face ceea ce îi place mai mult, să fie pe teren alături de echipa lui.

Cu ocazia revenirii în mediul online, fiul lui William Levy a postat un mesaj care i-a emoționat pe internauți.

În articolul

Mesajul transmis de William Levy fanilor săi. Ce își dorește actorul din partea celor care îl îndrăgesc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x