Michel Brown a confirmat. Actorul se întoarce în “Pasion de Gavilanes 2”

Publicat pe 19.11.2021 la 13:22 Actualizat pe 19.11.2021 la 13:54

Actorul argentinian care l-a interpretat pe Franco Reyes în prima parte a telenovelei a dezvăluit la început că nu va juca în “Pasion de Gavilanes 2”. Se pare că actorul s-a răzgândit și va păși pe platourile de filmare până la urmă.

Michel Brown poartă un tricou negru și o geacă de piele

Michel Brown în cadrul premiilor Univision Juventud în 2010

Getty Images

Producătorii telenovelei “Pasion de Gavilanes” au anunțat cea de-a două parte a producției. Deși la început s-a zvonit că Michel Brown și Jorge Cao ar lipsi de pe platourile de filmare, iată că actorul în vârstă de 45 de ani a confirmat revenirea pe micile ecrane.

Cu toate acestea, Jorge Cao este cel care va lipsi. Unul dintre fii lui Juan Reyes și Norma Elizondo va fi interpretat de Jaun Manuel Restrepo.

Dintre cei șase protagoniști, doar Michel Brown era cel care mai trebuia să confirme revenirea în “Pasion de Gavilanes 2”.

Michel Brown se întoarce în “Pasion de Gavilanes 2”

Acum câteva luni, Michel Brown spunea că nu putea să participe în cadrul filmărilor din cauza unor proiecte personale, însă acum, datorită rugăminților celor care i-au îndrăgit la început, acesta s-a răzgândit.

Astfel, familiile Reyes și Elizondo vor fi complete. Danna Garcia a mărturisit că Michel Brown s-a răzgândit în ceea ce privește filmările pentru noua telenovelă. “Da, Michel va fi present. Cum, când și unde, nu este în puterea mea să declar.”, a spus Danna Garcia.

“Fiecare dintre noi vom intra în momente diferite, nu ne stă nouă în putere să spune când vom avea șansa să jucăm.”, a continuat aceasta.

Danna Garcia s-a arătat fericită că fostul ei coleg de platou va fi din nou alături de toată echipa. După declarațiile actriței, Michel Brown a lăsat mărturie participarea lui în cadrul telenovelei. O poză cu pălăria personajului pe care l-a interpretat acum mulți ani și care a rămas în inimile oamenilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am găsit ceva ce am păstrat de acum 18 ani, ceva pentru care nutresc foarte multe sentimente și care a făcut parte dintr-o istorie. În această săptămână vă povestesc ce facem cu ea.”, a scris Michel Brown în dreptul fotografiei de pe rețelele sociale.

Mai mult de 6 mii de oameni i-au comentat în dreptul fotografiei și au declarat că așteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe actor în acțiune. De asemenea, a primit și 129 de mii de aprecieri. Cea care i-a lăsat mesaj a fost chiar Natasha Klauss, actrița care a interpretat rolul iubitei lui Michel Brown în telenovela de succes.

Danna Garcia, dezvăluiri despre “Pasion de Gavilanes 2”

În timpul intervenției de pe rețelele sociale, Danna Garcia a mai oferit câteva detalii despre “Pasion de Gavilanes 2” și spune de ce lipsesc anumite personaje.

“Familia Dinorei nu este pentru că acel personaj a decedat și cei din familia Leandro, de asemenea. Acea familie nu a existat niciodată, nu s-a mai scris nimic despre ea. Această poveste a fost scrisă acum mai bine de un an și anumite familii sunt lipsă, din păcate niciodată nu vom putea chema la filmări personajele din acele familii.”, a mărturisit actrița.

“Pasion de Gavilanes 2” va reveni cu siguranță pe micile ecrane, iar fanii sunt încântați că cei șase protagoniști vor face parte din nou din viețile celor care i-au îndrăgit și prima dată.

“Nu a fost vorba să chemăm sau nu anumiți actori, ideea a fost că în mintea celui care a scris scenariul nu au fost aceste familii acum ceva timp.”, a spus Danna Garcia.

În articolul

Michel Brown a confirmat. Actorul se întoarce în “Pasion de Gavilanes 2”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x