Michelle Vieth are patru copii. Doi dintre ei seamănă leit cu celebra actriță

Publicat pe 22.11.2021 la 13:40 Actualizat pe 22.11.2021 la 14:13

În ciuda faptului că Michelle Vieth a avut o viață amoroasă complicată, acum se bucură de fiecare zi alături de cei patru copii ai ei. Doi dintre ei îi seamănă leit, iar una dintre fetițe i-a urmat pașii, a devenit actriță.

Michelle Vieth poartă blugi, un maiou albastru închis și un palton animal print

Michelle Vieth alături de cei patru copii la premiera filmului "El Rey Leon"

Profimedia Images

Michelle Vieth a trecut prin nenumărate etape care i-au marcat existența, iar unele i-au invadat spațiul personal de-a dreptul. În 2004, pe rețelele sociale apărea un video intim în care actrița era în prim-plan. Deși a încercat să evite subiectul, în 2021 s-a hotărât să vorbească deschis despre asta.

Actrița a declarat că fostul ei soț, Hector Soberón, a fost cel care a filmat acele momente și care le-a și făcut publice. Michelle Vieth s-a hotărât să nu-și lase cei patru copii neinformați, așa că le-a vorbit deschis despre ce se întâmplă în media.

Michelle Vieth are patru copii, iar una dintre fete îi seamănă leit, atât la fizic cât și la dorințele profesionale. Astfel, aceasta își dorește să devină actriță.

Michelle Vieth din "Mi pequeña traviesa" are patru copii

“Copiii mei nu sunt străini de această situație, eu mereu am vorbit cu ei. Una dintre greșelile pe care le facem ca și părinți este să-i subestimăm pe copii și nu credem că un copil de 3 sau 4 ani nu este în stare să înțeleagă anumite lucruri.”, a mărturisit actrița.

Protagonista telenovelei “Mi pequeña traviesa” are patru copii. Leandro, primul copil al vedetei, are 16 ani și ca Michelle, fiica de 14 ani a acesteia, sunt fructul iubirii rezultat din relația cu impresarul Leandro Ampudia. Cei doi au fost împreună din 2004 până în 2011, dar nu s-au căsătorit niciodată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-una dintre imaginile pe care Michelle Vieth le-a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele de socializare, se poate observa cât de bine seamănă adolescentul cu mama lui.

“Clona ta” sau “aceiași ochi”, sunt două dintre comentariile pe care Michelle Vieth le-a primit din partea fanilor. Aceștia consideră că și fiica actriței, Michelle, seamănă la fel de bine cu mama ei. Aceasta i-a urmat drumul și își dorește să devină vedetă.

În 2018, Michelle Vieth și fiica ei au jucat împreună în seria „Mexico macabro”, și chiar dacă actrița a fost mândră că a putut face asta, a mărturisit că a fost mai dificil ca orice.

Michelle Vieth, pe platourile de filmare alături de fiica sa

“Sunt extrem de fericită că am avut această șansă, am fost o echipă mare, m-am simțit ca acasă...este o etapă din cariera de actriță, să joc alături de fiica mea.”, a declarat Michelle Vieth. Înainte de asta, fiica vedetei a mai jucat și în “Narcos”.

Cei mai mici membri ai familiei, Christian (7) și Selika (5), sunt rezultatul căsniciei cu Christian Aparicio. Actrița a luptat în instanță pentru custodia micuților.

În iunie 2021, Michelle Vieth menționa că va încerca să aibă o familie alături de acesta, iar cei doi au rămas de atunci împreună.

Actrița s-a născut pe data de 19 noiembrie 1979 în Iowa, Statele Unite. A fost pe rând actriță, model și prezentatoare și a reușit să-și construiască un nume în industrie. Părinții din partea mamei au trăit întotdeauna în Acapulco, Mexic.

Pentru rolurile pe care le-a interpretat, a primit mai multe premii de-a lungul timpului printre care și “Best Female Revelation”, în 1998 și 1999.

În articolul

Michelle Vieth are patru copii. Doi dintre ei seamănă leit cu celebra actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x