Michelle Vieth s-a deghizat în personajul Lucia din “Soñadoras”. Cum arată actrița la 25 de ani de la premiera telenovelei

Publicat pe 21.03.2023 la 14:54 Actualizat pe 21.03.2023 la 15:25

Michelle Vieth s-a deghizat în personajul Lucia din “Soñadoras”. Cum arată actrița la 25 de ani de la premiera telenovelei.

Michelle Vieth poartă o fustă și ochelari de vedere

Michelle Vieth s-a deghizat în personajul Lucia din “Soñadoras”

Instagram

Michelle Vieth și-a surprins fanii în cea mai nouă ediție a ¡Cuéntamelo Ya’!, Actrița a îmbrăcat hainele celebre pe care personajul său Lucia le-a purtat în telenovela Soñadoras.

Michelle Vieth s-a deghizat în personajul Lucia din “Soñadoras”

Acum 25 de ani, Michelle Vieth a jucat rolul de protagonistă în celebra telenovelă. A împărțit platourile de filmare alături de Aracely Arambula, Laisha Wilkins și Angelica Vale. Pe rețelele sociale, aceasta a publicat o serie de fotografii dar și un videoclip în care apare din nou în pielea aceluiași personaj. Vedeta în vârstă de 43 de ani și-a asumat încă o dată rolul care a făcut-o celebră. Lucia de la Macorra, o fată de familie bogată, dar cu un fizic ce o făcea să se îndoiască de abilitățile sale în orice moment.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul însoțit de melodia interpretată de Sentidos Opuestos a reușit să le stârnească amintiri fanilor înfocați. Au lăudat-o pe actriță pentru originalitate și au dezvăluit că arată identic ca acum 25 de ani.

“Arăți la fel”, “Anii nu au trecut pentru tine”, “Arată identic, ce super”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor în ceea ce o privește pe actrița Michelle Vieth. Aceasta a interpretat-o pe Lucia pe vremea când avea doar 19 ani. Telenovela adolescentină a adus în atenția telespectatorilor ideea că tinerele erau în căutarea iubirii și a unei relații de lungă durată. Producătorii au adus în atenția tuturor probleme de alimentație, probleme familiale și altele de acest gen.

Arturo Peniche, Alejandra Ávalos, José Carlos Ruíz, Eduardo Verástegui, Jan, Irán Castillo, Diego Schoening, Kunno Becker, Arath de la Torre, printre alți actori au făcut parte din distribuție. În prezent, Michelle Vieth are peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram și peste 2 mii de fotografii și filmulețe publicate până în prezent.

Fiica cea mare a faimoasei Michelle Vieth a împlinit 15 ani

Michelle Ampudia Vietha a împlinit 15 ani. Mama sa celebră a ținut să-i serbeze ziua așa cum merită. Protagonista telenovelei “Mi pequena traviesa” a dezvăluit că fiica sa a avut petrecerea mult dorită, fără să uite vreun detaliu. Rochia a fost creată de Mitzy, același designer care i-a creat și rochia fiicei Thaliei.

Singura excepție a fost ca a ei să fie de culoare roz. Actrița în vârstă de 42 de ani a mărturisit că însăși fiica sa și-a dorit o rochie realizată de celebrul designer.

“Mereu m-a sprijinit și mă bucur că putem să facem asta ca mamă și fiică.”, a mărturisit fiica vedetei. De asemenea, aceasta a declarat că nu există niciun partener în viața sa. Cel care a însoțit-o la petrecere a fost chiar fratele său mai mare Leonardo în vârstă de 16 ani. La auzul cuvintelor “iubit” și “partener”, Michelle Vieth a dezvăluit faptul că fiica sa nu are voie să aibă relații la această vârstă. De altfel, actrița s-a declarat geloasă la ideea că tânăra își va construi o nouă viață, departe de ceea ce a construit până acum în sânul familiei. Ceilalți copii ai faimoasei Michelle Vieth sunt Leonardo 16 ani, Christian 7 ani și Selika 5 ani.

În articolul

Michelle Vieth s-a deghizat în personajul Lucia din “Soñadoras”. Cum arată actrița la 25 de ani de la premiera telenovelei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x