Michelle Vieth trăiește cea mai frumoasă perioadă din punct de vedere profesional. Cum a apărut vedeta în mediul online pentru a-și prezenta noul proiect

Publicat pe 21.07.2022 la 15:13 Actualizat pe 21.07.2022 la 15:55

Michelle Vieth trăiește cea mai frumoasă perioadă a sa din punct de vedere profesional. Vedeta și-a anunțat toate proiectele în mediul online, iar fanii au reacționat imediat. Despre ce este vorba.

Michelle Vieth poartă un maiou roșu, are părul desprins pe spate și este machiată de seară

Michelle Vieth. 17 ian. 2019

Profimedia Images

Michelle Vieth se pregătește pentru cea mai importantă perioadă a carierei sale, asta pentru că va urca pe scenă ca și prezentoatoare pentru Premiile Juventud. În mediul online sunt deja oferite detalii despre eveniment. Fanii i-au urat actriței toate cele bune, iar vedeta le-a răspuns cu un comentariu pe măsură. Se numără printre cele mai îndrăgite vedete de televiziune și este cunoscută pentru rolul său celebru în “Mi pequena traviesa”.

Michelle Vieth trăiește cea mai frumoasă perioadă din punct de vedere profesional

Emoția se întipărește rapid pe chipul faimoasei Michelle Vieth atunci când vorbește despre viața sa profesională, asta pentru că trăiește cele mai prestigioase momente din carieră. Va prezenta Premiile Juventud, iar acest lucru a fost făcut public destul de clar. La momentul actual, toate celelalte proiecte sunt amânate, iar în curând Michelle Vieth va trebui să treacă peste o probă de foc.

“Sunt într-o perioadă de împlinire în viața mea. Sunt foarte emoționată pentru ceea ce se poate întâmpla. M-am pregătit, am studiat și am în spatele meu o întreagă echipă ce mă susține necondiționat. Deja am foarte multe speranțe pentru cum se va desfășura acest proiect, am fost de fiecare dată în alte părți ale sale.”, a declarat Michelle Vieth, conform Tvynovelas.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cadrul Premiilor Juventud se aduc în fața telespectatorilor cele mai bune teme ale muzicii latino. Se va realiza pentru prima dată în altă locație decât Miami, având ca obiectiv Coliseo Jose Miguel Agrelot în San Juan, Puerto Rico. Cele mai multe dintre nominalizări sunt pentru Karol G și J. Balvin cu 11 categorii fiecare, urmați de artiștii din Puerto Rico, Rauk Alejandro și Farruko.

Citește și: Thalia, dans dezinhibat din șolduri. Are 50 de ani, dar zvâcnește tinerețea în ea! Imagini de neratat cu “Regina telenovelelor” | VIDEO

Michelle Vieth a dezvăluit faptul că micuții săi au devenit foarte entuziasmați atunci când au aflat că mama lor va prezenta această ediție a Premiilor Juventud.

“Au vrut să se bage în valiză, a trebuit să-i scot pentru că se află printre artiști cei care sunt preferații lor.”, a continuat vedeta.

Cum s-a schimbat viața vedetei Michelle Vieth de-a lungul timpului

Michelle Vieth este recunoscută ca fiind atât o femeie de succes, cât și o mamă devotată. În mediul online vedeta obișnuiește să le arate tuturor ipostaze inedite alături de copiii săi, cei care îi umplu viața de fericire și emoție. Vedeta știe că această etapă ca și prezentatoare va fi un risc în desfășurarea vieții de familie, însă spune că este dispusă să și-l asume.

“M-am pregătit mult pentru acest moment și acum trebuie să mă vedeți să-mi spuneți dacă vă place. Dacă e totul ok, recomandați mai departe, dacă nu, criticați-mă. Sunt pregătită pentru a primi critici.”, a subliniat Michelle Vieth. Cu peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, Michelle Vieth este una dintre cele mai recunoscute vedete din Mexic. Cu toate că s-a născut în Iowa, SUA, de mică a călătorit între Mexic și SUA.

Citește și: Diletta Leotta, fosta blondă a lui Can Yaman, face spectacol într-o rochie cu decolteu adânc

Are 4 copii și a fost căsătorită de două ori, însă niciodată nu și-a pierdut speranța că în cele din urmă își va găsi perechea ideală cu care să formeze un cuplu pentru totdeauna.

În articolul

Michelle Vieth trăiește cea mai frumoasă perioadă din punct de vedere profesional. Cum a apărut vedeta în mediul online pentru a-și prezenta noul proiect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x