Michelle Vieth vorbește despre debutul în actorie al fiicei Michelle Ampudia. Cele două apar împreună pe internet

Publicat pe 22.05.2023 la 11:41 Actualizat pe 22.05.2023 la 12:29

Actrița împarte platourile de filmare cu fiica sa, Michelle Ampudia. Aceasta din urmă interpretează versiunea mai tânără a mamei sale în producția “La loca de reforma”.

MIchelle Vieth poartă o rochie lungă cu paiete și ține mâinile în șold

Michelle Vieth vorbește despre debutul în actorie al fiicei Michelle Ampudia

Getty Images

În august 2022, Michelle Vieth a dezvăluit în cadrul emisiunii Hoy faptul că fiica sa, Michelle Ampudia, va lua parte în cadrul proiectului “La loca de reforma”. Celebra actriță a publicat deja mai multe imagini pe pagina sa de Instagram.

Michelle Vieth vorbește despre debutul în actorie al fiicei Michelle Ampudia

În cel mai recent interviu, Michelle Vieth a vorbit despre debutul în actorie al fiicei sale și nu a rezistat emoțiilor puternice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Abia am filmat primele părți, uite, mă cutremur de emoție, sunt lacrimi de emoție, de fericire, nu credeți altceva.”, a explicat vedeta. Ulterior, într-un moment mai liniștit, Michelle Vieth a dezvăluit ce înseamnă să-și vadă fiica la începutul carierei, așa cum și ea a fost odată. Nu a văzut până în prezent imaginile filmare de tânără, asta pentru că surpriza va fi a tuturor.

Citește și: Michelle Vieth s-a deghizat în personajul Lucia din “Soñadoras”. Cum arată actrița la 25 de ani de la premiera telenovelei

“Ea apare cu mine în primele imagini, are rochia roșie și totul. Nu am apucat să văd ce a filmat ea pentru că nu sunt o mamă băgăcioasă sau nu vreau să mă implic foarte mult. I-am oferit libertatea să-și creeze propriul personaj și să studieze anumite scene.”, a transmis actrița. În timpul interviului, Michelle Vieth a fost alături de fiica sa, cea care a oferit câteva cuvinte ulterior.

“Toți m-au primit foarte bine. Sunt Carlota în copilărie ( personajul mai tânăr al lui Michelle Vieth ) și a fost o experiență unică, nu mai sunt oportunități așa, a fost incredibil.”, a dezvăluit tânăra în vârstă de 16 ani. Aceata nu știe încă dacă va urma pașii mamei sale în actori.

“Încă nu știu, dar dacă oportunitățile vin, da.”, a spus tânăra. Michelle Ampudia este fiica mai mare a faimoasei Michelle Vieth, fructul relației cu impresarul Leandro Ampudia. Împreună aceștia mai au și un fiu pe nume Leandro.

Michelle Vieth dezvăluie dacă le cumpără băuturi alcoolice copiilor săi

Vedeta este mama a doi copii adolescenți, Leandro în vârstă de 17 ani și Michelle în vârstă de 15. Actrița din telenovela “Soñadoras” înfruntă acum provocările care vin odată cu educația acestora. De exemplu, în prezent tinerii îi solicită mamei celebre mai multe ieșiri cu prietenii. Actrița în vârstă de 42 de ani a fost întrebată recent dacă s-a confruntat cu rebeliune din partea celor doi.

“Aflăm doar că sunt etape ale vieții. Trebuie să știm cum să fim alături de copiii noștri mereu, fără să uităm că putem să fim și prietenii lor. Trebuie să definim clar aceas linie: da, sunt prietena ta, dar sunt și mama ta.”, a declarat actrița. Jurnaliștii au întrebat-o dacă le-au putea oferi băuturi alcoolice copiilor săi, într-o întrunire cu prieteniii, acasă. Această întrebare a venit după ce Lety Calderon a declarat că își lasă copii să bea împreună cu prietenii.

“Când vin acasă copiii le spun că au voie să bea și le ofer un păhărel, nu 20. Și câteodată le pun și scrumieră dacă unul dintre ei fumează.”, a declarat Lety Calderon. Cu toate acestea, Michelle Vieth este de altă părere. Nu ar putea să-și lase copiii să bea.

În articolul

Michelle Vieth vorbește despre debutul în actorie al fiicei Michelle Ampudia. Cele două apar împreună pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x