Miranda Rinaldi este verișoară cu Barbara Mori, dar nu a profitat de acest statut. Povestea de viață a vedetei

Publicat pe 28.09.2021 la 16:00 Actualizat pe 28.09.2021 la 16:16

Chiar dacă este verișoară cu Barbara Mori, frumoasa Miranda Rinaldi se poate lăuda cu imperiul pe care și l-a construit de una singură. După ce a pornit de jos, a reușit să câștige nenumărate premii internaționale și astfel s-a făcut remarcată în întreaga lume.

Miranda Rinaldi are părul desprins

Miranda Rinaldi este verișoară cu Barbara Mori

Instagram

Miranda Rinaldi este verișoara faimoasei Barbara Mori, însă niciodată nu s-a lăudat cu acest statut. Pentru a putea reuși în viață cu ajutorul forțelor proprii, frumoasa fată și-a creat un drum clar către actorie, loc pe care îl merită din plin.

Pentru Miranda Rinaldi viața nu a fost niciodată ușoară. Chiar dacă provine din aceeași familie interpreta lui “Rubi”, tânăra nu se poate lăuda cu ajutor financiar din partea nimănui. Ba mai mult, aceasta a vrut să demonstreze de-a lungul timpului că poate face totul pe cont propriu.

Aceasta a luat în tinerețe drumul Mexicului, astfel că doar cu o valiză alături de ea și cu câțiva bani în buzunar, a reușit să-și găsească drumul cel bun.

Povestea de viață a Mirandei Rinaldi

La fel ca și Barbara Mori, frumoasa Miranda Rinaldi nu a dus lipsă de oportunități, astfel că a fost pe rând, make-up artist, pictoriță, scenografă și orice alt rol care a implicat întotdeauna artă și bun-gust.

Acum, la mulți ani depărtare de tinerețe, Miranda Rinaldi își amintește cum și-a scris prima operă la vârsta de 12 ani, o piesă de teatru. De atunci a jucat în nenumărate filme care au avut succes internațional.

“De mică am știut cât de mult mă va ajuta creativitatea în viață”, spune Miranda Rinaldi.

La 16 ani, Miranda Rinaldi a înfruntat multe greutăți, dar asta nu a oprit-o din a încerca în continuare și a da tot ce poate pentru visele sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îmi amintesc că atunci când eram mică, atunci când trebuia să fac compuneri pentru școală, îmi ieșeau doar opere de teatu. Eu am crescut cu această creativitate.”, a dezvăluit Miranda Rinaldi.

Datorită tatălui ei care i-a insuflat dragostea pentru frumos, Miranda Rinaldi a reușit să devină o adevărată artistă căreia nu îi e frică să se descopere așa cum este. Părintele său a înscris-o la balet și i-a dăruit operele lui William Shakespeare.

Miranda Rinaldi și filmele în care a jucat

Pe Miranda Rinaldi o poate urmări oricine în “Narcos Mexico”, “La Guzman”, “Como dice el dicho”, “Esta historia me suena”, și multe altele.

“Am înțeles că nu totul se rezumă la teatru, chiar dacă asta este ceea ce-mi place să fac.”, spune Miranda.

Chiar dacă a trecut de tinerețe, Miranda Rinaldi spune că încă mai intră în sala de balet și se antrenează ca pe vremuri, atunci când își dorea să se vadă dansând pe marile scene ale lumii. Chiar dacă este verișoară cu Barbara Mori, Miranda Rinaldi nu s-a gândit niciodată să-i ceară acesteia ajutorul.

Chiar dacă este singura rudă din partea tatălui, recunoaște că nu a fost niciodată chiar atât de apropiată de faimoasa actriță. Când era tânără, era invitată de barbara mori în oraș, însă spune că nu avea bani pe atunci, așa că o refuza întotdeauna.

“I-aș spune versiunii mele mai tinere că ar trebui să profite de ocazii și să încerce orice oportunitate îi iese în cale.”, a spus Miranda Rinaldi.

Pe lângă faptul că este o actriță desăvârșită, Miranda Rinaldi reușește să îmbine și pasiunea pentru dans atunci când este pe scenă.

În articolul

Miranda Rinaldi este verișoară cu Barbara Mori, dar nu a profitat de acest statut. Povestea de viață a vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x