Mobilizare uriașă din partea actorilor turci față de victimele afectate de cutremure. Afra Saraçoğlu, Gökçe Bahadır, Pınar Deniz și Kaan Yıldırım se numără printre cei care dau o mână de ajutor

Publicat pe 13.02.2023 la 11:38 Actualizat pe 13.02.2023 la 12:05

Mobilizare uriașă din partea actorilor turci față de victimele afectate de cutremure. Afra Saraçoğlu, Gökçe Bahadır, Pınar Deniz și Kaan Yıldırım se numără printre cei care dau o mână de ajutor.

echipă de salvatori printre dărâmături

Mobilizare uriașă din partea actorilor turci față de victimele afectate de cutremure

Getty Images

Actorii care joacă în cele mai urmărite seriale filmate în Turcia și nu numai s-au mobilizat la scurtă vreme de la producerea cutremurelor și s-au implicat activ în ajutorarea victimelor. Fanii au început să transmită mesaje fără precedent în mediul online, acolo unde cei mai mulți dintre aceștia sunt prezenți în permanență.

Mobilizare uriașă din partea actorilor turci față de victimele afectate de cutremure

Rănile pe care cutremurele le-au lăsat în urmă sunt încă vii. Victimele afectate continuă să trimită mesaje în mediul online pentru a cere ajutor tuturor celor care îl pot oferi. Mulți dintre cei care au rămas fără case rămân acum sub cerul liber așteptând răspunsuri din partea autorităților și celebrităților care pot oferi o șansă în tot acest întuneric.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorii au simțit nevoia de a se implica activ și au demonstrat acest lucru și pe rețelele sociale, acolo unde comunică în permanență cu cei care au nevoie. Până în acest moment, cei mai mulți se ocupă de distribuirea materialelor de prim-ajutor. Ajutorul financiar este la fel de așteptat, iar faimoșii țin să doneze orice fel de sumă este nevoie.

Actorul Mert Fırat a scris recent într-o postare în mediul online: “De luni, 6 februarie, am lucrat de dimineața până seara împreună, inclusiv astăzi, și ne-am alăturat forțelor de voluntari din echipa Istanbul Dasdas, nume pe care nu îl aveam în vedere până acum, dar care a reușit să ne cucerească inimile. Am distribuit 22 de camioane cu materiale, lucruri personale și tot ce mai este nevoie pentru cei afectați de acest dezastru. Mulțumiri eterne tuturor celor care au contribuit.”

Printre celebritățile care s-au implicat se numără Melisa Sözen, Didem Balçın, Merve Dizdar, Afra Saraçoğlu, Pınar Deniz, Kaan Yıldırım, Müge Boz, Özge Güler, Özge Burak, Burcu Özberk, Selahattin Paşalı, Özge Özacar, Sinem Ünsal, Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Gökçe Bahadır, Ahmet Kayakesen, Uğur Uzunel, Hazal Türesan, Aslı İnandık, Aslı Tandoğan, Gülçin Kültür. Aceștia au participat alături de voluntari pentru a întinde o mână de ajutor.

Fanii, emoționați de ajutorul oferit de actori pentru victimele afectate de cutremure

În mediul online, tot mai mulți internauți au început să le mulțumească actorilor care au ținut să se implice activ în ajutorarea victimelor afectate de cutremur. Vocea lor a reușit să treacă dincolo de granița țării lor și să pornească un adevărat demers pentru toți cei care vor să trimită ajutoare acolo unde este nevoie.

Este pentru prima oară când un astfel de eveniment major are loc în Turcia, cutremurele afectând mii de oameni din tot mai multe regiuni ale Turciei și Siriei. Afra Saracoglu din Golden Boy – Dragoste rebelă are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram. Cu toate că a lipsit din mediul online, acest lucru a rămas justificat datorită ajutorului pe care a simțit nevoia să îl ofere. A distribuit truse de prim – ajutor în zonele afectate și a rămas mai multe ore alături de răniți pentru a le fi alături. De asemenea, sprijinul său financiar nu a trecut neobservat, donând 200 de mii de lire turcești.

În articolul

Mobilizare uriașă din partea actorilor turci față de victimele afectate de cutremure. Afra Saraçoğlu, Gökçe Bahadır, Pınar Deniz și Kaan Yıldırım se numără printre cei care dau o mână de ajutor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x