Momente inedite din spatele camerelor cu Maite Perroni și Andrés Tovar. Cum a decurs ședința foto alături de micuța Lía

Publicat pe 17.07.2023 la 13:05 Actualizat pe 17.07.2023 la 13:46

Maite Perroni a vorbit despre rolul de mamă, dar și cum îl îmbină odată cu repetițiile pentru turneul RBD care va începe în luna august.

Maite Perroni poartă o bluză verde și o geacă de piele maro

Momente inedite din spatele camerelor cu Maite Perroni și Andrés Tovar

Profimedia Images

Maite Perroni și Andrés Tovar au devenit părinți pentru prima oară, însă nu au ținut să arate chiar de la început chipul fiicei lor. Vedeta RBD a postat pe pagina personală de Instagram prima imagine cu familia întregită.

Momente inedite din spatele camerelor cu Maite Perroni și Andrés Tovar

Cei trei au pozat pentru prima oară pe coperta revistei Quién și au ținut să-și încânte fanii încă de la primele cadre. La scurtă vreme, Maite Perroni a publicat o serie de imagini din spatele camerelor pentru ca internauții să observe mai bine cum s-a petrecut totul. Alături de ei a fost și Canela, un cățeluș de doar 7 luni. Micuța a venit pe lume acum aproximativ 3 luni și a schimbat viețile părinților săi fără doar și poate. Potrivit declarațiilor lui Maite Perroni, momentele dinainte de naștere care au avut loc în SUA au fost foarte intense.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ziua aia a fost plină de emoții pentru că noi deja așteptam marele moment. Nu știam când se va întâmpla pentru că original ne așteptam la o naștere naturală și ne-am gândit că lucrurile vor funcționa așa. Am ajuns în săptămâna 39, cea de-a patra zi, și Lía nu își găsea locul. Contracțiile au început, dar timpul a trecut și nimic nu s-a întâmplat.”, a declarat Maite Perroni.

Citește și: Maite Perroni, prima poză de copertă cu fiica sa Lia și soțul ei. Imaginea care a înduioșat inimile fanilor

În cele din urmă, echipa medicală ce s-a ocupat de vedeta RBD a ținut să realizeze operație de cezariană pentru ca mama și fiica să trăiască sănătoase. Artista a vorbit și despre decizia de a opri alăptarea micuței, dat fiind faptul că în câteva săptămâni va începe turneul mult așteptat.

“O să petrec aproape 4 luni departe de casă. Ar fi dificil să congelez laptele și să-l păstrez în cea mai bună formă posibilă. Cu suportul doctorilor am luat decizia ca Lía să înceapă să se obișnuiască cu laptele formulă într-o manieră cât mai ușoară. Am realizat să este cel mai practic lucru în acest moment și funcționează. Acesta e planul.”, a spus vedeta RBD, arată revistaquem.globo.com.

Care este semnificația numelui micuței Lía, fiica faimoasei Maite Perroni și a producătorului Andrés Tovar

Maite Perroni și Andrés Tovar au transmis un mesaj emoționant în ziua când au dezvăluit că au devenit părinți pentru prima oară.

Citește și: Maite Perroni revine în mediul online la doar o lună de când a devenit mămică pentru prima oară. Cum arată vedeta în prezent

“Am intrat în lumea nopților nedormite, a scutecelor alături de iubirea noastră necondiționată. Ești cea mai mare binecuvântare. Te iubim, Lía.”, au scris aceștia pe internet. Se pare că numele copilului vine de la Leah care înseamnă melancolie sau muncă asiduă.

Maite Perroni s-a născut pe 9 martie 1983 în Mexic și este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. Cel mai recent proiect personal al său este Triptych. Rebelde a fost telenovela care a făcu-o celebră în lumea întreagă. Are peste 11 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde a postat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. Cu toate că la început relația cu Andrés Tovar a fost supusă prejudecăților, cei doi și-au spus punctul de vedere și totul a rămas stabilit de atunci.

În articolul

Momente inedite din spatele camerelor cu Maite Perroni și Andrés Tovar. Cum a decurs ședința foto alături de micuța Lía

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x