Motivul pentru care Kuno Becker nu își dorește să devină tată. Declarațiile actorului

Publicat pe 02.01.2022 la 21:00 Actualizat pe 05.01.2022 la 10:11

Kuno Becker, actorul care făcea furori în anii 2000 cu rolul lui Leon din "Primer Amor, a mil por hora", a reușit să-și șocheze fanii din întreaga lume. Bărbatul spune că nu își dorește copii, însă are un motiv bine întemeiat.

Kuno Becker poartă un sacou gri și are părul scurt și ondulat

Kuno Becker la premiera filmului "Atlas" în 2014

Getty

Kuno Becker se numără printre cei mai cunoscuți actori de telenovele, asta dacă ne luăm după succesul pe care l-a avut producția “Primer Amor, a mil por hora” în anii 2000, atunci când actorul apărea pe micile ecrane alături de Anahi și reușea să câștige inimile femeilor de pretutindeni.

Orice domnișoară care i-a urmărit prestația în telenovela care l-a făcut celebru, și-ar fi dorit să aibă măcar o șansă de a-l cunoaște pe idolul lor. “Primer Amor, a mil por hora” a fost o producție mexicană, una dintre cele mai bune apărute la vremea aceea.

Chiar dacă au trecut 21 de ani de atunci, Kuno Becker a continuat să rămână o prezență constantă în mediul online, acolo unde are foarte mulți fani care continuă să-i aprecieze munca.

Kuno Becker nu își dorește să devină tătic

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Kuno Becker postează destul de des filmulețe și fotografii din viața personală. De asemenea, actorul a avut un moment de sinceritate și a mărturisit care este motivul real pentru care nu își dorește să devină tătic.

Se pare că bărbatul a fost marcat de un eveniment neplăcut care l-a făcut să-și regândească planurile de viitor în ceea ce privește familia. Chiar dacă are 43 de ani, Kuno Becker încă se gândește la momentele din copilărie, atunci când a suferit enorm.

Kuno Becker a avut o copilărie grea din cauza tatălui său care nu i-a oferit atenția cuvenită atunci cânb a trebuit. Astfel, actorul nu își dorește ca pe viitor să aibă un comportament asemănător față de copiii lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Se întâmplă atât de rar ca un părinte să nu-și iubească copilul. Dacă și eu voi fi la fel? Eu nu voi fi iresponsabil, asta știu cu siguranță, dar dacă fiul meu va simți ceea ce am simțit eu în copilărie?”, a mărturisit actorul.

Kuno Becker spune că nu toată lumea este făcută să aibă copii, mai ales dacă părinții nu au o genă foarte bună pe care să o transmită mai departe.

“Nu am găsit un motiv realmente important pentru a avea un copil, așa că va trebui să am o motivație destul de puternică înainte de a trece la pasul următor”, a declarat Kuno Becker.

Cine este Kuno Becker

Eduardo Kuno Becker Paz s-a născut la 14 ianuarie 1978 în Mexic, însă de-a lungul timpului a avut șansa de a călători în întreaga lume, asta datorită determinării și talentului de care a dat dovadă. În perioada tinereții, actorul a obținut o bursă în Europa și a studiat vioară în Salzburg, Austria.

Cu toate că avea un talent înnăscut pentru muzică, Kuno Becker a decis că trebuie să renunțe la planurile sale și să-ș urmeze pasiunea, aceea de a juca în filme. Bărbatul a avut șansa de a-și arăta talentul și pe scenele de teatru, acolo unde a fost aplaudat de nenumărate ori.

Kuno Becker s-a făcut remarcat și ca director de film, astfel că trei producții de succes au fost scrise chiar de el. "El día de la unión" a fost nominalizat la trei categorii în cadrul Mexican Academy Awards.

În articolul

Motivul pentru care Kuno Becker nu își dorește să devină tată. Declarațiile actorului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x