Müjde Uzman din Suleyman Magnificul vorbește despre starea sa de sănătate pentru prima oară. Ce probleme are de înfruntat vedeta

Publicat pe 17.09.2024 la 09:30 Actualizat pe 17.09.2024 la 09:30

Müjde Uzman a vorbit recent despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Actrița din Suleyman a fost surprinsă pe străzile din Turcia.

actriță zâmbește

Müjde Uzman din Suleyman Magnificul vorbește despre starea sa de sănătate pentru prima oară.

Instagram

Müjde Uzman vorbește într-un interviu recent despre situațiile dificile prin care a trecut în ultima perioadă. Aceasta spune că a ajuns la sentimentul de burnout din cauza muncii petrecute ore în șir pe platourile de filmare. Surprinsă de către jurnaliști, vedeta din Suleyman Magnificul a părut mai mult decât bucuroasă să răspundă întrebărilor.

Müjde Uzman din Suleyman Maginificul vorbește despre starea sa de sănătate pentru prima oară

Cel mai recent proiect profesional al său, Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti, a adus-o în fața publicului cu un rol complet diferit. De asemenea, Suleyman Magnificul a făcut-o cunoscută în toată lumea. Unele dintre personajele sale vor rămâne pentru totdeauna în amintirea fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A devenit o prezență constantă și în mediul online, acolo unde până acum a strâns peste 900 de mii de prieteni virtuali și a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în cadrul proiectelor profesionale, dar reprezintă și momente personale pe care le-a trăit departe de luminile reflectoarelor.

Müjde Uzman a părăsit distribuția seriei Șerbet de afine, iar fanii nu au fost prea încântați de această răsturnare de situație. Personajul său Alev este îndrăgostită de personajul Apo. Într-o postare din mediul online, actrița a mărturisit că suferă de sindromul burnout.

Citește și: Noul proiect al faimoasei Seray Kaya este serialul Kopuk. Joacă alături de Kaan Yıldırım și este așteptată de către fani

“Din moment ce nu prea am dormit m-am gândit mult la ceea ce să scriu aici, dar o să împărtășesc cu voi. În primul rând, nu este o postare prin care să creez agitație. Este o postare prin care invit pe toată lumea să fie responsabilă, să ia acțiune și să înceteze să fie leneșă. Munca nu este dificilă, intensitatea cu care se realizează nu este dificilă, oamenii sunt dificili. Să fac mai multe lucruri în același timp, așa îmi plăcea să mă descriu, dar acum este cel mai mare dușman. Pentru prima oară în viața mea mă simt obosită.”, a scris aceasta.

Müjde Uzman se bucură de o vacanță binemeritată

A fost abordată de către reporterul Onur Üçkarışoğlu din Turcia și a vorbit despre vacanța pe care urmează să o efectueze.

“Nu plănuiam să ajung aici, dar m-am găsit aici. De obicei mă întâlnesc cu prietenii mei, îmi place să mă simt bine. Nu e mare lucru. Am încercat să explic asta, cine a vrut să înțeleagă, a înțeles. Câteodată am și eu probleme ca toată lumea. O să treacă.”, a mărturisit vedeta.

Citește și: Au apărut primele detalii importante din cel de-al doilea sezon al serialului Șerbet de Afine (Kızılcık Șerbeti)

Născută pe 26 septembrie 1984 în Istanbul, aceasta are la activ o seriei de filme și seriale în care a jucat de-a lungul timpului. În prezent se află într-o vacanță singură, așa cum și-a dorit să realizeze de multă vreme. Aceasta a fost surprinsă de către jurnaliști în mare, iar apoi încercând să se bronzeze. Vedeta și-a rugat fanii să nu uite de sentimentele mai puțin plăcute din viața lor.

“Nu grăbiți oamenii să fie buni. Să te simți rău face parte din proces. E un mecanism de evacuare. Nu preveniți asta. Cea mai goală propoziție este O să fie bine, te descurci.”, a mărturisit vedeta în același interviu.

În articolul

Müjde Uzman din Suleyman Magnificul vorbește despre starea sa de sănătate pentru prima oară. Ce probleme are de înfruntat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Racii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de plăcintă cu dovleac. Ce să pui în aluat ca să iasă fraged și aromat
Catine
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Grupa de sânge poate indica riscul de AVC până la vârsta de 60 de ani. Ce rol au factorii genetici în dezvoltarea acestei afecțiuni
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Sindromul ochilor uscați în sarcină: cauze și tratament
MediCOOL
Cum recunoști simptomele gripei și complicațiile sale. Când trebuie să mergi la medic
HelloTaste
Cum să faci cidru de mere acasă. Sfaturi utile ca să-ți iasă delicios
x