Munise Özlem, dădaca grijulie din "Jurământul"

Publicat pe 28.07.2020 la 11:54 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:45

Despre Munise Özlem

Munise Özlem e cunoscută pentru rolul său din noua producție turcească “Yemin” (“Jurământul”). Actrița interpretează rolul Leylei, dădaca Masalei, care o face pe fetița de care avea grijă să-și invingă timiditatea și să înceapă să vorbească.

Munise s-a născut în anul 1994, în Istambul, Turcia. A urmat studiile de actorie la „Universității Bilgi din Instambul , unde a avut și primul contact cu actoria prin seria „Patrol High School”. Rolul din “Jurământul” este cel mai mare rol al Munisei și în același timp rampa sa de lansare către lumea cinematografiei. Munise dă viața personajului Leyla” prin căldura pe care o emană, și prin interpretarea sensibilă a acesteia.

Pe lânga pasiunea pentru teatru, Munise este o adevărata iubitoare de natură și de noi aventuri, cum reiese din pozele postate pe pagina sa personală de Instagram.

Despre serialul turcesc Jurământul

„Jurământul’, „Yemin" în turcește, a debutat în Turcia în 2019, având un success răsunător. Povestea dezvăluie idila forțată dintre o femeie și un bărbat care nu au nimic în comun. Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte. După ce aceasta rămâne orfană, un vechi prieten al familiei sale, Hikmet, îi cere ajutorul. Hikmet este un om bogat, dar e îngrijorat pentru viitorul familiei sale după ce el este diagnosticat cu o boală terminală.

Principala sa grijă este Emir, băiatul său rebel, care nu dorește să se implice în afacerile familie. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare desi nu își dorește acest lucru. El vrea să o facă pe Reyhan să sufere și să o determine să divorțeze, stricând astfel planul pus la cale de tatăl său. Ceea ce nu prevede Emir după căsătorie este faptul că nu va scăpa de dragoste. De-a lungul timpului, el este impresionat de blândețea și bunătatea lui Reyhan. În același timp, frumoasa femeie nu rămâne indiferentă la calitățile pe care le descoperă la soțul ei.

Urmărește serialul „Jurământul’, în fiecare luni, de la 20:00, la Happy Channel!

În reluare, în fiecare marți, de la 9:15 și duminica, de la 18:00 !

CITEȘTE ȘI

Can Verel, actorul din serialul turcesc “Jurământul”

Ceyda Olguner, frumoasa actriță din “Jurământul”

În articolul

Munise Özlem, dădaca grijulie din "Jurământul"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp