Murat Boz a fost martorul unui incident neplăcut în cadrul unui concert. Ce s-a întâmplat

Publicat pe 14.10.2024 la 19:13 Actualizat pe 15.10.2024 la 10:25

Murat Boz a fost martorul unui incident neplăcut în cadrul unui concert pe care îl susținea în Turcia. Ce s-a întâmplat și ce a declarat artistul.

actori in diferite ipostaze

Murat Boz a fost martorul unui incident neplăcut în cadrul unui concert

Instagram

Murat Boz este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din Turcia la momentul actual. De asemenea, a putut fi urmărit în mai multe producții de succes din țara natală. Recent, a susținut un concert acolo unde a avut parte de un moment neplăcut. Ce a declarat ulterior.

Murat Boz a fost martorul unui incident neplăcut în cadrul unui concert

A susținut un concert în Diyarbakır ca parte a Culture Road Festival. Cu toate acestea, artistul a întâlnit o situație mai puțin plăcut. A publicat ulterior o declarație pe pagina personală de instagram, acolo unde a lămurit întreaga situație, arată albawaba.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe parcursul întregului concert, artistul a menținut o relație apropiată cu spectatorii. De asemenea, lui Murat Boz i-a fost aruncat un obiect în față. Imediat, oamenii din organizare l-au ajutat pe artist și acesta și-a continuat concertul la scurtă vreme.

“Ieri ne-am distrat la concert. Am avut parte de unele experiențe și nu aș vreau să găsesc un vinovat anume, însă nici toată lumea din Diyarbakir. Am fost tratat excelent de la început până la final. Împreună am cântat melodiile în completă armonie. În opinia mea acest lucru a însemnat foarte mult. Vă mulțumesc încă o dată. Vreau doar să vă spun că sunt bine și că nu e nicio problemă.”, a spus artistul.

Citește și: Tuba Büyüküstün si Murat Boz surprind în cea mai recentă producție turceasca. Actrița a renunțat la părul lung

Murat Boz a ajuns să cânte solo atunci când a adus pe piață primul său album, "Aşkı Bulamam Ben," în 2006. Ulterior, anii ce au urmat i-au adus succesul mult așteptat. A urmat albumul Maximum care s-a vândut în numeroase copii și a generat mai multe premii pentru artistul de origine turcă.

Și-a continuat cariera în muzică, dar a jucat și în seriale apreciate. Printre albume s-au aflat și Şans (2009), Aşklarım Büyük Benden (2011) și Janti (2016). Melodii precum "Maximum," "Uçurum," "Para Yok," "Özledim," "Sallana Sallana," și "Adını Bilen Yazsın," s-au aflat în top 20 Turcia. De asemenea, "Geri Dönüş Olsa," "Kalamam Arkadaş," și "Janti" s-au aflat multă vreme pe locul 1.

Ce seriale l-au adus pe Murat Boz în fața fanilor

Pe lângă cariera muzicală, a jucat în seriale precum Kardeşim Benim (2016), Dönerse Senindir (2016) și Öldür Beni Sevgilim (2019). Nu este de mirare că a ajuns unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara natală.

Citește și: Murat Boz și Rıza Kocaoğlu și-au arătat trupurile lucrate la sală într-o fotografie publicată pe internet. Fanele au rămas fără glas

Are 44 de ani și de-a lungul timpului a format un cuplu cu femei cunoscute din Turcia. A fost căsătorit cu Eliz Sakuçoğlu între 2008 și 2012. A jucat în Zeytin Agaci între 2022 și 2024 alături de Tuba Buyukustun.

Are peste 11 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt chiar de pe scenă, acolo unde Murat Boz își încântă de fiecare dată fanii.

“Ai avut o performanță foarte bună pe scenă, ne-ai lăsat mască”, “Am vrea să ne cerem scuze în numele acelui bărbat”, “Am fost la concert aseară, ai fost foarte sincer”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor în urma evenimentului care a avut loc.

În articolul

Murat Boz a fost martorul unui incident neplăcut în cadrul unui concert. Ce s-a întâmplat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x