Murat Boz călătorește la New York la început de an. Atitudinea sa recentă a creat controverse

Publicat pe 05.01.2024 la 16:19 Actualizat pe 05.01.2024 la 17:08

Artistul de origine turcă a reușit să creeze controverse în cadrul unui show difuzat la final de an. În 2024, acesta urmează să susțină un concert la New York.

actor poartă maiou și un tatuaj

Murat Boz călătorește la New York la început de an

instagram

Alături de Murat Boz s-au aflat Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş, Meryem Uzerli și Acun Ilıcalı. Artistul s-ar fi apropiat mult mai mult de Meryem Uzerli, evenimentul fiind comentat de fanii din mediul online. Acesta urmează să susțină un concert și la New York.

Murat Boz călătorește la New York la început de an

În timp ce Murat Boz și Meryem Uzerli au adus în fața telespectatorilor piesa "Hepsi Benim Mi" (Şıkıdım), artistul s-ar fi apropiat mult prea mult de colega sa atrăgând astfel atenția tuturor. De asemenea, și Meryem Uzerli s-a arătat deranjată și a încercat chiar să scape din această situație. Imaginile în care artista s-a simțit inconfortabil au făcut înconjurul internetului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Murat Boz are peste 11 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul evenimentelor la care a fost prezent.

Episodul în care Murat Boz și-a deranjat colega de platou a ajuns viral pe internet. De altfel, a adus în atenția tuturor o problemă reală. Comportamnetul celebrităților în fața tuturor are o importanță majoră. De altfel, se află printre vedetele despre care se zvonește că ar avea operații estetice. În trecut, artistul a primit oferte de publicitate de la o companie producătoare de sutiene.

Citește și: Tuba Büyüküstün si Murat Boz surprind în cea mai recentă producție turceasca. Actrița a renunțat la părul lung

“Eram în vacanță. Într-o zi m-am trezit și eram pe prima pagină a ziarelor. La acel moment nu m-am bucurat deloc, ba chiar m-am enervat. Am văzut sânii ăia, vacanța s-a terminat pentru mine în acel moment. Dacă aș avea mintea de acum, nu mi-aș face așa multe griji. La vremea aia am primit o ofertă de la un brand de sutiene. I-am respins, dar plăteau o sumă importantă. Dacă aș avea mintea de acum, aș accepta fără să mă gândesc a doua oară.”, a menționat actorul. De atunci, Murat Boz s-a dedicat exclusiv unei vieți sănătoase și sportului practicat cu regularitate.

Murat Boz are o presupusă relație cu actrița Gülperi Özdemir

Cei doi au fost surprinși în Kuruçeşme, cunoscut fiind faptul că Murat Boz nu a mai fost într-o relație de o lungă perioadă de timp. Aflându-se în proces de cunoaștere, artiștii au devenit chiar și prieteni virtuali pe rețelele sociale. Până la declarații oficiale din partea celor doi, cele apărute în mediul online sunt doar zvonuri.

Cântăreața Hadise Açıkgöz a ținut să depășească situația legate de dansul pe care îl va presa în New York alături de Murat Boz. A oferit un concert în cadrul Fenerbahçe Ülker Sports și Event Hall. A menționat că își dorește ca artiștii să se susțină între ei, indiferent de situație.

Într-un interviu oferit recent, Murat Boz a declarat că în cazul relațiilor conjugale nu este un expert. Invitat în cadrul emisiunii lui Melis İşiten, a vorbit despre acest subiect.

“Nu sunt întotdeauna numărul 1 la sex. Nu sunt numărul 1 nici la gazoanele sintetice. Acest lucru se schimbă de la stare la stare, dar pot să fac un efort să fiu bun.”, a spus acesta.

În articolul

Murat Boz călătorește la New York la început de an. Atitudinea sa recentă a creat controverse

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x